Liga a 4-a: Victorie clară a gazdelor! Hebe Sângeorz Băi ”“ ACS Dumitra 4-0

 Unul dintre jocurile considerate derby ale  etapei a doua a campionatului ligii a patra s-a disputant la Sângeorz Băi între Hebe  din localitate și ACS Dumitra, ambele echipe venind după victorii obținute în prima etapă. Jocul a început practice de la 1-0 pentru gazde, care au deschis scorul în minutul 4 prin Jarda. Partida s-a ridicat la nivelul unui derby doar în prima repriză când ambele echipe s-au întrecut în ratări dar de fiecare dată cei doi portari au fost la post sau jucătorii au greșit ținta, Larionesi, Jarda, Mici de la gazde, Monorean, Cioancă, Poenar de la oaspeți irosind bune ocazii de a marca.

Repriza a doua a început la fel ca și prima Flore marcânde pentru 2-0 în minutul 48. Oaspeții acuză șocul și nu le mai iese nimic în joc, lucru ce le ușurează misiunea gazdelor care până la final mai marchează două goluri, A. Larionesi reușind o dublă în minutele 56 și 83.

Hebe Sângeorz Băi, antrenor Emil Ianoș: Farcaș, Mici, Flore, Pop, S. Gabor, Avram, A. Larionesi, P. Larionesi, Ciocan, Andresi, Jarda. Au mai jucat Neamț, Ioja, A. Gabor.

ACS Dumitra, antrenor Petre Monorean: Ilieș, Bugnar, Monorean, Cristurean, Archiudean, A. Cioancă, Moldovan, Poenar, Boroș, C. Cioancă, Pavel. Au mai jucat Frișan, Leșan, Trif.

Emil Ianoș, antrenor Hebe:”Un joc frumos și viu disputant, foarte echilibrat în prima repriză. Am dat repede și golul doi după care oaspeții n-au mai prea contat în joc. Am obținut o victorie clară și muncită, felicit jucătorii pentru jocul prestat”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 355 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *