Liga a 4-a: Victoria din ultimele cinci minute: ACS Dumitra ”“ Voința Cetate 0-3 (0-0)

Unul dintre jocurile considerate derby ale  etapei a treia a campionatului ligii a patra s-a disputat la Dumitra între ACS din localitate și Voința Cetate, ambele echipe venind după înfrângeri fără gol marcat în etapa a doua, gazdele au pierdut cu 4-0 la Sângeorz Băi, în timp ce oaspeții au pierdut cu 2-0 la Telciu.

Partida a fost una disputată până în ultimele cinci minute de joc, de mare luptă la mijlocul terenului, cu multe intervenții la limita regulamentului, centralul Poienar fiind nevoit să arate de șapte ori cartonașul galben, de patru ori pentru gazde și de trei ori pentru oaspeți.

S-a jucat și mult fotbal, ambele echipe având câteva ocazii ocazii bune de a marca, dar Runcan, Monorean de la gazde și Ștețco, Petrean și Hâlmu de la oaspeți n-au reușit să marcheze din situații destul de clare.

Era pe finalul jocului, toată lumea părea mulțumită cu rezultatul de egalitate când în minutul 86 oaspeții obțin un corner, gazdele resping greșit, mingea ajunge la Petrean în marginea careului de 16 metri de unde o trimite în colțul scurt al porții lui Ilieș. Gazdele resimt șocul și mai primesc încă două goluri, în minutul 89 Petrean ia o acțiune personal, driblează și portarul și înscrie în poarta goală, iar în minutul 92 Dodea recuperează o minge, scapă singur cu portarul și pasează pentru Ștețco care îndeplinește o simplă formalitate.

ACS Dumitra, antrenor Petre Monorean: Ilieș, Bugnar, Monorean, Cristurean, Archiudean, A. Cioancă, Iușan, Ștefănuț, Poenar, Runcan, Pavel. Au mai jucat Roman, Moldovan

Voința Cetate, antrenor Gabriel Bozga: Gălățan, Georgiu, Nap, Gavriloaie, Mihalte, Hâlmu, Dodea, Gotea, Recean, Ștețco, Petrean. Au mai jucat: Suciu, Marica, R. Apostolache, Uță.

Petre Monorean, antrenor Dumitra:”Un joc echilibrat până în ultimele cinci minute, cu ocazii la ambele porți. Pe final am primit un gol la o greșeală personal după care am căzut psihic și am mai primit două goluri. Probabil că altfel era scorul dacă ni se acorda un penalty în prima repriză”.

Gabriel Bozga, antrenor Cetate:”un meci pe care noi l-am dominat în totalitate, dar în care am ratat foarte mult. Dacă în minutul 85 mă întreba cineva dacă sunt mulțumit de rezultat îii răspundeam afirmativ, dar de aceea este frumos fotbalul pentru că îți oferă de multe moment neprevăzute, de această data a fost o surpriză plăcută. Mulțumesc băieților că au luptat până la final și au reușit o victorie foarte important pentru noi”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 143 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *