Liga a 4-a: Vezi rezumat si galerie foto de la Cetate-Romuli, meci cu 12 cartonașe

Șoimii Romuli a câștigat cu 2-1 la Orheiu Bistriței, în etapa a 25-a din Liga a 4-a, în fața Voinței Cetate. Oaspeții s-au impus în repriza secundă, după ce atacantul lor, Coste, a fost eliminat (47). Gazdele conduceau în acel moment cu 1-0, printr-un autogol al lui Astalâș (44).

 
Cu un om în minus și cu antrenorul, Horațiu Horoba, trimis după gard pentru proteste, Șoimii au marcat de două ori și au plecat învingători. Mai întâi a înscris Ginu Bucur Jr, după un sprint pe partea stângă (70), apoi Șuvei a dat lovitura de grație cu un lob peste Ilieș. Voința Cetate a rămas și ea în 10 în minutul 85, după ce Drăgan a lovit fără minge.
 
În 10 contra 10, s-a încheiat un meci destul de spectaculos, cu multe avertismente arătate de arbitrul Poenar, care a reușit să conducă bine un joc incomod pentru un central.
 
Cetate: Ilieș, Suciu, Luci, Varvari, Cătuna, Dumitrean, Negrea, Hara, Gordea, Georgiu, Mărcan. Au mai intrat: Nuț, Drăgan
Romuli: Cămărășan, Cilean, Cira, Șuvei, Astalâș, Coste, G. Bucur, Sinchievici, Mușină, Andrieș, Șuvei. Au mai intrat: Chira, Băbuțan, Budușan
 
Avertismente: Drăgan, Georgiu, Negrea, Dumitrean, Varvari, Hara/ Coste, Cira, Șuvei, Bucur
Eliminări: Coste 47, Drăgan 85
 
Au arbitrat: Poenar, B. Mâti, Reman- Obs. Encean.
 


 | 116 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *