Liga a 4-a: Telciu, în 9 oameni bate, la Sângeorz Băi! Hebe Sângeorz Băi ”“ Eciro Forest Telciu 1-2

Etapa  a 18-a din liga a patra a programat pe terenul din Sângeorz Băi, partida dintre Hebe din localitate și Eciro Forest Telciu. Ambele echipe veneau după  victorii obținute etapa trecută, gazdele după  victoria de la Buduș,  iar oaspeții după victoria, obținută pe teren propriu în compania celor de la Giurgești.

După situația din clasament gazdele erau creditate cu prima șansă la obținerea celor trei puncte, dar cum de multe ori socoteala de acasă nu seamănă întotdeauna cu cea din târg, oaspeții, cu câteva achiziții bune făcute pentru retur, au reușit să facă o primă repriză bună și să înscrie două goluri, chiar dacă jumătate din repriză au jucat-o cu un om în minus.

Oaspeții deschid scorul în minutul 23, prin golul marcat de Coșneag, pentru ca patru minute mai târziu să rămână în inferioritate numerică după ce Sânmărtean vede două cartonașe galbene. Cu un om în minus tot oaspeții sunt cei care marchează, în minutul 42 când Tompa stabilește scorul la pauză: 0-2.

După pauză se joacă pe contre, fiecare echipe iși crează ocazii de gol. În minutul 70 la un atac al gazdelor, Ploscar comite fault în poziție de ultim apărător și primește cartonașul roșu, lasându-și echipa în 9 oameni. Imediat gazdele reduc diferența prin golul marcat de C. Flore, forțează apoi egalarea dar oaspeții reușesc să apere avantajul minim de pe tabelă până la ultimul fluier al arbitrului Marica, obținând astfel o victorie pentru care au muncit enorm. Scor final: Hebe Sângeorz Băi – Eciro Forest Telciu 1-2

Hebe Sângeorz Băi, antrenor Emil Ianoș: Dragotă, F. Ciocan, Negrușer, Gabor, Avram, V. Flore, C. Flore, Hehea, Pop, Codreanu, Mici. Au mai jucat: Morozan, Neamț.

Eciro Forest Telciu, antrenor Dumitru Simion: Dumitrean, Sânmărtean, Martău, Coșneag, Bălătici, Ploscar, Simionca, Tompa, Moloca, Burdeți, Cira. Au mai jucat: Sigartău, Chira, Todică.

Emil Ianoș, antrenor Hebe:”Am făcut un joc slab în care am ratat mult și adversarii ne-au prins pe contraatac și au marcat. Felicit echipa din Telciu pentru victoria obținută, o victorie meritată ținând cont că au jucat în inferioritate numerică”.

Dumitru Simion, antrenor Telciu:”A fost un joc a cărui arbitraj a fost mizerabil, este inadmisibil modul în care arbitrul a acordat cele două cartonașe galbene jucătorului Sânmărtean. Am făcut un joc bun și am obținut o victorie meritată chiar dacă ultimele 20 minute am jucat doar în nouă oameni”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 209 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *