Liga a 4-a: Snopiți la Năsăud! ”žDivizionarii” iau a doua bătaie legată! VIDEO

Heniu Prundu Bârgăului a pierdut clar la Năsăud, 3-1, după ce în etapa trecută s-au făcut de râs pe teren propriu, cu Dumitra.

Jucătorii lui Constantin Sava nu mai seamănă cu cei care aveau evoluții bune în sezonul trecut din Liga a treia. Au intrat în ritmul ligii a 4-a și câteodată le vine greu să se descurce chiar și aici. De pildă, astăzi, la Năsăud, au întâlnit o echipă ambițioasă, bine așezată în teren, hotărâtă să câștige. O echipă ce avea deja 1-0 pe tabelă din minutul 10, când Burduhos a pătruns și a șutat hotârât la poarta lui Avram.

Bârgăuanii au ripostat o singură dată mai hotărât în prima parte, prin omul lor numărul 1, Sebi Rus, care a trimis cu capul o minge în stâlpul din dreapta porții lui Sfintean.

Imediat după pauză, oaspeții din Prund puteau egala după ce arbitrul Marica le-a pus mingea pe varul din careul Năsăudean, însă Muscar a tras afară.

Nu la fel a procedat Marica la cealaltă poartă, când a dictat o lovitură liberă de la marginea careului, deși năsăudenii au văzut infracțiunea în interior. VEZI FAZA AICI

Finalul a fost al jucătorilor antrenați de Dănuț Dosan, care au punctat decisiv pe două contraatacuri ce au făcut vraiște apărarea oaspeților. Burduhos și Chifa au marcat golurile victoriei, între ele Sebi Rus reducând din diferență

Bugnar nu vrea rezervă! De rușine!

Vladimir Bugnar, un fundaș lateral de nădejde în campionatele trecute, nu mai prinde să joace titular la Prundu Bârgăului. Astăzi nu a avut loc de Precup și Diudea, care altădată formau cuplul de fundași centrali ai echipei din Livezile. De altfel, Heniu a jucat la Năsăud cu 5 fundași centrali de meserie: Nap, Muscar, Precup, Diudea și Ruscău. „N-am loc, iar pe bancă nu stau, că mi-e rușine”, spune Bugnar. El a plecat din vestiar când a auzit că nu e titular și e greu de crezut că va mai sta la Prundu Bârgăului.

Sava: "Între noi și celelalte echipe din județ nu e nici o diferență"

Constantin Sava nu își poate convinge jucătorii să abordeze cu mai multă seriozitate meciurile din Liga a 4-a. După ce au jucat cu un eșalon mai sus, unii se cred prea valoroși pentru acest nivel iar antrenorul vrea să-i aducă pe pământ. "Nu e nici o diferență între noi și celelalte echipe. Fără antrenamente și pe terenuri rele suntem la aceeași valoare. N-am jucat nimic nici astăzi. unii se cred prea buni, dar nu arată nimic", a declarat Sava, supărat după această înfrângere. 

 

Năsăud: Sfintean, Bălan, Oroian, Marcelicaru, Celsie, Mândrean, Olteanu, Dănilă, Năstase, Vasilichi

Heniu: Avram, Precup, Nap, Muscar, Diudea, Ruscău, Marc, Conon, Horga, Rogna, S. Rus.

Adrian Linca

 

 

 | 716 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *