Liga a 4-a: Silvicultorul Maieru s-a făcut de rușine la Livezile: 4-1!

Unul dintre jocurile mult așteptate ale etapei a 11-a a campionatului ligii a patra s-a disputat pe terenul din Livezile, între Voința din localitate, locul 9 în clasament și Silvicultorul Maieru, liderul la zi al clasamentului, singura echipă neînvinsă după primele zece etape.

Ambele echipe abordau acest joc după victorii obținute în ultima etapă. Gazdele au administrat un sec 4-0 celor de la Uriu, în timp ce oaspeții au obținut o victorie mare, 5-1 în fața celor de la Cetate.

Partida a avut două reprize diferite, prima în care jocul a fost unul echilibrat și repriza a doua în care oaspeții au căzut, făcând multe greșeli personale, lucru de care au profitat gazdele care au reușit să marcheze trei goluri și să producă oapeților prima înfrângere, o înfrângere care îi coboară de pe prima treaptă a clasamentului.

Oaspeții sunt cei care deschid scorul în minutul 15 când Covaci scapă singur și îl învinge pe portarul Pop, pentru ca cinci minute mai târziu gazdele să egaleze, Felner transformând penalty-ul acordat pentru un henț în careu făcut de Bizău. Până la pauză ambele echipe au câteva oportunități de a înscrie, dar Felner, Bâzdâră și A. Hazbei greșesc ținta astfel că la cabine se intră cu scorul de 1-1.

După pauză oaspeții cedează treptat jocul și permit gazdelor să preia inițiativa, care reușesc să preia conducerea pe tabelă în minutul 61 când Vultur reia cu capul în poartă din corner, pentru ca pe final de meci aceștia să-și asigure o victorie confortabilă datorită golurilor marcate de Felner în minutul 84 cu un șut plasat de la 17 metri și Bîrleanu care trimite în vinclu mingea dintr-un unghi aproape imposibil, în minutul 88.

Voința: Pop, Pomană, A. Burcutean, D. Burcutean, Truțiu, Vultur, Tot, Răzvanță, Bîrleanu, Bâzdâră, Felner. Au mai jucat: Plăian, Șold.

Silvicultorul: Hoza, Popârțac, Bizău, Schuller, V. Hazbei, R. Hazbei, A. Boldiș, L. Boldiș, Munteanu, Covaci, Cicioc. A mai jucat: Avram.

Iacob Varvari, antrenor Maieru:”Am făcut cel mai slab joc de la începerea campionatului. După o primă repriză bună, în cea de-a doua am făcut câteva greșeli personale și gazdele au profitat obținând victoria”.

Alin Burcutean, președinte Livezile:”A fost un joc pe care l-am câștigat mult mai ușor decât ne așteptam. Dacă înainte de începerea jocului ne mulțumeam și cu un rezultat de egalitate, după pauză am făcut un joc bun și am obținut o victorie meritată. Felicit băieții pentru atitudinea avută și pentru victoria obținută, cu un plus pentru Bîrlean, Felner și D. Burcutean”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 658 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *