Liga a 4- a: Punctul care nu ajută pe nimeni! Negrilesti ”“ Uriu 3 ”“ 3.

Aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării, cele două echipe au făcut un meci spectaculos duminică, dar la final au reușit să obtina doar un punct, care mai mult le încurcă decât să le ajute în clasament. Oaspeții se pot declara totuși mulțumiți, mai ales că au revenit de la 1 – 3, în condițiile în care Adi Tarnița, cel care investește în echipă, a urmărit meciul din tribună, fiind suspendat.

Uriu a deschis scorul prin Cucuet, cu o lovitură de cap, dar cei de la Negrilesti au marcat de 3 ori până la pauză, Petrina, Clapa și Sarto aducând bucuria în rândul celor 300 de specatori prezenți în tribunele frumoasei baze sportive de la Negrilesti.

Bucurie care le-a fost stricată de Sabadaș și Lukacs de la Uriu, care au marcat după pauză. Oaspeții puteau obține toate cele trei puncte dacă Sabadaș, scăpat singur cu Știr nu rata o ocazie imensă. Ploscar, portarul celor de la Uriu a intervenit salvator în 2 situații pe finalul meciului, tabela arătând la final 3 – 3, un rezultat care nu convine niciuneia dintre cele două echipe.

Negrilesti: Știr, Vlad, Sîrb, Sarto, Sigartău D., Petrina, Costea, Clapa, Dracsan, S. Bogdan, Sigartau I.

Uriu: Ploscar, Sabadaș, Mureșan, Cucuet, Imbuzan, Pop, Lukacs, Mureșan, Barta, Nagy, Ghiță.

Au abitrat: Atanasoaie – Filip, Iusan. Obs. Flore Matei.

sportulbistritean.ro

 | 196 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *