Liga a 4-a: Progresul Năsăud pierde în prelungiri la Cetate!

 

După ce etapa trecută, Voința lui Gabi Bozga a reușit să învingă pe cei de la ACS Dumitra, duminică a fost rândul celor de la Năsăud să plece învinși de la Orheiu Bistriței.
 
Apostolache, noua achiziție a celor din Cetate, a deschis scorul, până la pauză, iar  Dumitrean duce scorul la 2-0 pentru Voința. Dupa pauză, Celsie reduce diferența, pentru ca in minutul 87 Burduhos să aducă egalarea. Când toată lumea părea mulțumită cu remiza, în ultimul minut al prelungirilor Hâlmu inscrie și aduce trei puncte importante in tabăra gazdelor.
 
Gabriel Bozga, antrenor Voința:" A doua victorie mare pentru Voința, sper să fim o nucă tare pentru toate participantele în retur."
 
Dănuț Dosan, antrenor Progresul:" Deși am avut echipa incompletă, am făcut un joc bun, cu puțin noroc puteam obține un egal echitabil."
 
Cetate: Gălățan- Georgiu, Găvriloaie, Patca, Mihalte, Andrieș, Dodea, Marica, Recean, Dumitrean și Apostolache. Au mai jucat: Suciu, Gordea, Hâlmu și Jimborean.
Năsăud: Farcaș- Năstase, Marolicaru, Bălan, Celsie, Burdeț, Vilinschi, Vasilichi, Prodan, Chifa și Burduhos. A mai jucat Tiron.
 
Brigada de arbitri: Sângeorzan Călin, Ungur Mihai, Rus Dorel. Observator: Ciocan Victor.
 
Leon Buhai / sportulbistritean.ro
 | 198 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *