Liga a 4-a: Patru goluri din patru faze fixe. Venus Negrilești ”“ Heniu Leșu 2-2 (0-2)

Etapa  a noua a campionatului ligii a patra, a programat la Negrilești, întâlnirea dintre Venus din localitate și Heniu Leșu, ambele echipe fiind nou promovate, ambele făcând parte din aceeași serie a ligii a cincea. Jocul a fost unul de mare luptă, echilibrat și viu disputat, fiecare dintre cele două formații conducând ostilitățile pe teren câte o repriză, oaspeții dominând prima repriză când au reușit să marcheze două goluri din două faze fixe, în timp ce gazdele au controlat cea de-a doua repriză când au reușit să egaleze în urma a două lovituri de colț.

Un rezultat de egalitate echitabil, conform cu cele întâmplate pe teren, chiar dacă ambele formații puteau să-și asigure victoria dacă nu ratau câteva ocazii bune de gol. Oaspeții încep jocul în forță și în primul minut de joc Savu scapă pe dreapta, centrează în fața porții de unde Avram reia în portarul Știr, pentru ca 7 minute mai târziu Blaji să execute perfect o lovitură liberă de la 22 metri, mingea lovind încheietura barelor și poposind în poarta gazdelor. Gazdele au și ei o bună ocazie dar șutul expediat de Pop trece puțin peste poarta lui Rauș, pentru ca în minutul 15 oaspeții să-și majoreze scorul grație golului marcat de Domide cu capul la un corner executat de Blaji.

Până la pauză oaspeții forțează desprinderea dar șuturile expediate de Savu, Strugar și Chindea ocolesc poarta lui Știr. După pauză gazdele ies mai hotărâte de la cabine și reușesc să reducă din diferență în minutul 53 când Pop reia în vinclu  la un corner respins greșit de fundașii adverși. Golul le dă aripi gazdelor, care, susținuți frenetic de tribună, forțează egalarea dar Rauș intervine salvator în fața lui Zinveliu în minutul 58, iar capul lui Clapa întâlnește transversala.

Gazdele egalează în minutul 70 când Costea trimite cu capul în poartă la un corner bine executat, după care se joacă pe contre, gazdele caută golul victoriei, obținând câteva lovituri de colț rămase fără rezultat,  iar oaspeții se apără bine și ies pe contraatac având două ocazii mari de gol, în minutul 82 Știr reține greu un șut din interiorul careului expediat de Persecă, iar în minutul 88 Horga scapă pe stânga dar șutul acestuia de la 12 metri lateral stânga trece pe lângă poartă.

Venus Negrilești, antrenor Ionel Sigartău: Știr, Petrina, Sigartău, C. Costea, Pop, Pintea, Șarto, Bogdan, A. Costea, Zinveliu, Clapa. A mai jucat Sîrb.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, Horga, Leonte, Å¢ilea, Strugar, Chindea, Domide, Persecă, Blaji, T. Savu, Avram. A mai jucat Palage.

Ionel Sigartău, antrenor Negrilești:”Îmi felicit echipa pentru prestația din repriza a doua, când au jucat excepțional și au reușit să egaleze după ce am fost conduși cu 2-0. Am întâlnit astăzi o echipă foarte bună pe care o respectăm pentru jocul făcut”.

Sportulbistritean.ro


 | 234 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *