Liga a 4-a: Oaspeții, superiori la toate capitolele: Victoria Uriu – Heniu Leșu 1-4 (0-1)

Etapa a 18-a a campionatului ligii a 4-a a programat pe terenul din Uriu, întâlnirea Victoria din localitate, echipă clasată pe locul 15 în clasament și Heniu Leșu, ocupanta locului 9 înaintea acestei etape. A fost o partidă în care gazdele și-au dorit mult să obțină cele trei puncte, care să-i relanseze în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dar cum de la a vrea la a putea este o anumită diferență, așa au stat lucrurile și pe teren, unde oaspeții au fost net superiori și au reușit o victorie meritată . Jocul  a avut o primă repriză mai liniștită în care oaspeții au deschis scorul în minutul 26, când Avram deviază o minge pentru Chindea care ajuns față în față cu portarul o trimite în poartă. În rest 2 lovituri libere executate bine de Blaji și Serețean, respinse în corner de portarul gazdelor, o ocazie bună a gazdelor când Rauș respinge șutul bun a lui Rus și ratarea lui Horga scăpat singur cu portarul Andraș. 

După pauză oaspeții forțează desprinderea și în minutul 62 Chindea primește o minge pe dreapta, centrează în centrul careului de unde Avram o trimite în poartă și duce scorul la 0-2. În minutul 78 o acțiune colectivă a oaspeților, mingea ajunge în careu la Gălan care o așează pentru Persecă și șutul acestuia poposește în poarta gazdelor, pentru ca 5 minute mai târziu gazdele să înscrie prin Tarniță, care transformă un penalty acordat pentru un henț în careul gazdelor. Ultimul gol al partidei este marcat în minutele de prelungire, când  Persecă scăpat pe contraatac îl învinge pe portarul Andraș și stabilește scorul final.

Victoria Uriu: Andraș, M. Mureșan, Ghiță, Cucuet, Barta, tarniță, Imbuzan, Rus, P. Mureșan, Farcaș, Sabadîș. Au mai jucat: Țibrea și Lukacs.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, S. Savu, Leonte, Persecă, Țilea, Chindea, Serețean, Conon, Blaji, Horga, Avram. Au mai jucat: Domide, Gălan, Palage.

Sportulbistritean.ro


 | 358 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *