Liga a 4-a: Oaspeții se desprind în repriza a doua: Voința Mărișelu ”“ Heniu Leșu 0-5 (0-1)

Etapa a 17-a a campionatului ligii a 4-a la fotbal a programat, pe terenul din Mărișelu, întâlnirea dintre Voința din localitate, echipă aflată pe locul 11 înaintea acestei etape și Heniu Leșu, ocupanta locului 6 în clasament. Partida, care s-a desfășurat pe un vânt puternic, a fost controlată cap-coadă de oaspeți care pe lângă cele 5 goluri marcate au ratat încă cel puțin tot atâtea ocazii clare de gol.

Oaspeții încep jocul în forță și frații Boldiș ratează două ocazii din situație de unu la unu cu portarul, după care portarul Rauș intervine salvator la un șut bun expediat de Cilean. După alte două ratări ale lui Chindea și Lazăr Boldiș, oaspeții deschid scorul în minutul 36 când Lazăr Boldiș fructifică o pasă primită de la Andresi la marginea careului. După pauză oaspeții forțează desprinderea pe tabela de marcaj, dar Alex Boldiș, Rus și Lazăr Boldiș ratează din situații bune de a marca, gazdele au și ei șansa egalării dar semifoarfeca lui Cilean trece puțin peste poartă. Oaspeții au 10 minute de foc în care marchează 4 goluri: Andresi în minutul 70 cu un șut plasat de la marginea careului, Savu în minutul 75 la o minge respinsă în față de portar, Rus în minutul 77 din interiorul careului și Lazăr Boldiș în minutul 80 cu un șut de la 25 de metri, reușind să obțină o victorie muncită și meritată.

Voința Mărișelu: Pandele, Oltean, Orban, Pohrib, Pop, Barteș, Zbâncă, Darlaczi, Cilean, Mihovici, Ilieș. Au mai jucat: Fluta, Iugan.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, Serețean, Leonte, Țilea, Blaji, Conon, Andresi, A. Boldiș, L. Boldiș, Rus, Chindea. A mai jucat Savu.

Sportulbistritean.ro


 | 338 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *