Liga a 4-a: Negrea și Cornel Pop întorc meciul de la Lechința! Vezi rezumatul!

 

Viitorul Lechința s-a impus cu scorul de 3-1, pe teren propriu, în fața Silvicultorului din Maieru, echipă neînvinsă în acest retur. Gazdele au întors de la 1-0, cu două super execuții și un gol în prelungiri.

Început apatic de meci la Lechința, echipa lui Negrea atacă fără vlagă și n-are deloc inspirație la finalizare. Simionca nu nimerește ținta, Măgherușan se poticnește la finalizare și Bodolan "nu-i de treabă", spre nemulțumirea spectatorilor din tribune. Moleșeala din teren dispare abia în minutul 32, când Lazăr Boldiș scapă singur și deschide scorul cu un șut pe jos, la colțul lung (0-1). Gazdele nu-și revin și Varvari putea majora avantajul, dar șutul acestuia mușcă rădăcina barei din dreapta lui Mărginean (35). Replica lechințenilor e foarte slabă, incursiunea lui Bodolan se încheie cu o pasă neinspirată în loc de șut și Maieru intră la cabine cu avantaj minim.

La reluare, același joc apatic, Lechința combină, dar Maieru se apără bine. Ghiță Negrea rupe ritmul în minutul 60, când egalează cu un șut frumos, de la 25 de metri, la firul ierbii (1-1). Gazdele forțează egalarea dar Măgherușan rămâne neinspirat la finalizare (72). Tribunele îngheață, la 30 de grade, când Lazăr Boldiș scapă singur pe stânga, pătrunde în careu, dar trimite puțin alături, dintr-o poziție ideală (73). A fost faza care i-a trezit pe jucătorii lui Negrea.

În minutul 78, Cornel Pop arată de ce-a făcut parte din "generația de aur" a lui Sigmirean, prinde un șut de la 25 de metri, la paianjen și face 2-1. Cei din Maieru încearcă egalarea dar rămân fără benzină pe final. În minutele de prelungire, Apostolache, cel mic, ară terenul pe dreapta, îi pasează perfect lui Bodolan în fața porții, care înscrie și șterge impresia proastă pe care-a făcut-o pe parcursul meciului. Scor final, Lechința – Maieru 3-1, după un meci apatic, salvat de un final frumos și de două goluri spectaculoase.

Lechința: Mărginean; C. Pop, Ploscar, Dodea, Moloca (Apostolache – 75), Hazbei, Bodolan, Simionca, Măgherușan, Hipi, Negrea

Maieru: Hoza; Varvari, Schuler (Birta -85), Buta, Muneatnu, Popârțac, Avram, A. Boldiș, L. Boldiș, Ciurean, Bizău

Arbitri: Poenar; ungur, Horti. Observator: Titus Feier

 

Augustin Danci

 | 178 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *