Liga a 4-a: Năsăudul, 5 din 5! Heniu Prundu Bârgăului – Progresul Năsăud 3-4

Primul joc al etapei a cincea a campionatului ligii a patra a programat pe terenul Bârgău Arena, întâlnirea dintre Heniu Prundu Bârgăului și Progresul Năsăud, liderul la zi al campionatului, echip care a obținut patru victorii din tot atâtea jocuri disputate.

Partida a fost una spectaculoasă, controlată în marea majoritate a timpului de către oaspeți, dar și gazdele, o echipă tânără, aproape complet schimbată față de sezonul trecut au dat o replică bună liderului. Prima ocazie aparține gazdelor în minutul 9 când Moldovan execută bine o lovitură liberă dar mingea lovește transversala, după care năsudenii deschid scorul în minutul 13 când Vasilichi trimite mingea peste portarul  Vasile Pop.

După ratările lui Dobre de la gazderespectiv Ceuca și Vasilichi de la oaspeți, ultimul reușește dubla printr-un șut plasat din interiorul careului în minutul 35, stabilind astfel scorul la pauză. După pauză ambele echipe ratează câteva bune ocazii de gol, Mateșan, Dobre, Dologa de la gazde, Vasilichi, Burduhos , Dănilă și Năstase nereușind să marcheze din poziții destul de bune pentru ca în minutul 77 Năstase să mărească diferența la trei goluri pentru năsăudeni înscriind cu capul din corner, pentru ca trei minute mai târziu Mateșan să înscrie pentru gazde din careul de șase metri.

În minutul 83 Hădărău reface diferența de trei goluri pentru oaspeți marcând în poarta goală după ce a driblat și portarul, pentru ca în minutul 86 Dologa să înscrie pentru gazde. În primul minut al prelungirilor gazdele mai înscriu odată prin Dobre, dar era deja prea târziu pentru ca bârgăuani să mai poată spera măcar la un rezultat de egalitate.

Heniu Prundu Bârgăului: V. Pop, Tănase, R. Pop, Sulici, Moldovan, G. Ruscău, P. Pop, Mateșan, Dobre, Olteanu, Hangan. Au mai jucat: Dologa, Urs, Tăloi, Sălăgean.

Progresul Năsăud, antrenor Relu Georgiță: Sfintean, Ceuca, Marolicaru, Burduhos, Bâlă, Năstase, Vilinczki, Cilean, Dănilă, Vasilichi, Hădărău. Au mai jucat: Poenar, Nedelea, Prodan.

Florin Bălan, antrenor Heniu:”Deși am jucat cu foarte mulți juniori am făcut un joc bun, dar s-a resimțit lipsa de experiență și emoțiile copiilor deoarece știau că joacă ce cei de pe locul I. Sper ca acest campionat să-i călească și să reușim pe viitor să formăm o echipă competitivă de localnici”.

Relu Georgiță, antrenor Năsăud:”Un joc pe care l-am dominat în totalitate, ne-am creat foarte multe ocazii, dar lipsa de concentrare a jucătorilor la finalizare și faptul că jucătorii și-au dat seamă că joacă cu o echipă de copii, a făcut ca scorul să nu ia proporții. Pe final am luat două goluri aiurea, dar  am reușit o victorie clară și meritată, chiar dacă scorul a fost unul strâns”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 145 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *