Liga a 4-a: Monorul întoarce rezultatul după pauză: Venus Negrilești ”“ Atletico Monor 4-5 (2-1)

Etapa a 27-a a campionatului ligii a 4-a, a programat pe terenul din Negrilești, întâlnirea dintre Venus din localitate, ocupanta locului 13 în clasament înaintea acestei etape și Atletico Monor, echipă aflată pe locul 10 în clasament.

Gazdele, aflate pe primul loc retrogradabil, sperau la o victorie care să le dea un gram de speranță în încercarea lor de a rămâne și în sezonul viitor în liga a patra, dar după ce au condus pe tabelă până în minutul 70, au încasat trei goluri în ultimele 20 de minute, pierzând astfel partida.

Gazdele încep jocul în forță și în minutul 14 Zadic, scăpat singur cu portarul, deschide scorul, pentru ca zece minute mai târziu tot zadic să marcheze dintr-un penalty, acordat la un fault făcut în careu de portarul oaspeților și să ducă scorul la 2-0. Până la pauză oaspeții reduc din diferență în minutul 29, când Cristi Pop trimite un trasor de la 20 metri și migea poposește în poarta gazdelor.

După pauză Petrina scapă singur cu portarul și marchează pentru 3-1, în minutul 62, pentru ca trei minute mai târziu, I. Sigartău să trimită mingea în propria poartă cu o execuție grea și pentru un atacant de clasă. În minutul 69, gazdele fac un henț în careu și Simonca marchează din penalty, aducând egalarea pentru cei din Monor, pentru ca în minutul 76, același Simionca, bine servit de Turbat, să înscrie cu un șut de la marginea careului de 16 metri. Gazdele aleargă după egalare, dar speranțele lor sunt năruite de șutul lui C. Pop, care în minutul 87 trimite mingea în vinclu de la 18 metri, iar golul reușit de Zadic în minutul 89 având doar menirea de a stabili scorul final.

Venus Negrilești: I. Știr, Petrina, Bogdan, Sîrb, I. Sigartău, D. Sigartău, Rodilă, Zadic, A. Dan, Podea, Dunca.  Au mai jucat: N. Dan, Zinveliu, C. Știr.

Atletico Monor: Bruta, Oul, Hondradi, Simionca, Pop, B. Creța, Dejan, Moldovan, I. Creța, Cămărășan, Fodor. Au  mai jucat: Turbat, Drăgan.  

Sportulbistritean.ro

 | 214 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *