Liga a 4-a: Meci nebun, cu 10 goluri, la Lechința: Viitorul – FC Bistrița 5-5 (3-0)

Etapa a 8-a a campionatului ligii a 4-a a programat pe terenul din Lechința, întâlnirea dintre Viitorul din localitate, echipă clasată pe locul 11 în clasament și FC Bistrița, ocupanta locului 2 în clasament, după 7 etape. A fost un joc nebun, care a avut aproape tot ce și-ar putea dori un iubitor al fotbalului județean: 10 goluri, un penalty, un autogol, o accidentare urâtă a portarului Szabo, răsturnări de scor, ratări și ultimele minute jucate pe întuneric.

Jocul a avut 2 reprize diferite, prima a gazdelor care au reușit să marcheze de trei ori și a doua repriză a oaspeților care au reușit să întoarcă rezultatul, fiind egalați în prelungiri. Gazdele încep jocul  în forță și în minutul 5 Cherecheș trimite o minge lungă peste Grecu și Boaru scăpat singur cu portarul Szabo deschide scorul, pentru ca peste numai 3 minute același Boaru să execute o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea deviată de zid ajunge la Oer care înscrie pentru 2-0.

În minutul 25 Boaru, omul primei reprize reprize, înscrie pentru 3-0 direct din lovitură liberă de la 20 de metri, scor cu care se termină prima repriză. După pauză de la vestiare ies alte echipe, gazdele se sting treptat în timp ce oaspeții renasc și în minutul 50 Iușan centrează de pe dreapta și Deac înscrie din interiorul careului ducând scorul la 3-1, pentru ca peste 5 minute Boaru urcă pe dreapta, trimite mingea în careu de unde Cucuiet marchează pentru 4-1.

În minutul 60 Mândrean, omul reprizei a doua, îi fură o minge în careu lui Tamaș și acesta face penalty, care este transformat de Sighiartău, două minute mai târziu Cucuiet mai înscrie odată, dar în propria poartă și scorul devine 4-3.

Oaspeții întorc rezultatul în numai 3 minute, în minutul 76 Cherecheș se ferește de o minge lungă care ajunge la Morozan, acesta așează pentru Deac care înscrie din marginea careului, restabiling egalitatea pe tabelă, pentru ca în minutul 78 Iușan centrează de pe dreapta și Morozan înscrie cu capul aducându-i pe bistrițeni în avantaj.

Ultimele minute se joacă pe semiîntuneric și în ultimul minut al prelungirilor gazdele beneficiază de un corner, toată lumea urcă în careul oaspeților, Boaru bate cornerul în careu și Cucuiet înscrie cu capul, stabilind astfel scorul final într-un joc spectaculos, în special prin evoluția scorului, un joc în care cei mai buni jucători de pe teren au fost Boaru de la gazde la 40 de ani și Mândrean de la oaspeți la 37 de ani. 

Viitorul: Gianini, Teotișan, Cherecheș, Pop, Huciu, Tamaș, Rus, Cucuiet, Chira, Boaru, Oer. A mai jucat Prodan.

FC Bistrița: Szabo, Csengheri, Grecu, Oltean, Mândrean, Iușan, Jimborean, Pop, Deac, Morozan, Sighiartău. A mai jucat Ilieș.

 

Sportulbistritean.ro


 | 272 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *