Liga a 4-a: Maieru revine de la 0-3 și câștigă la Negrilești: Venus Negrilești ”“ Silvicultorul Maieru 4-5 (3-1)

Partida de la Negrilești, dintre Venus și Silvicultorul Maieru era una care se anunța la prima vedere una fără un interes deosebit pentru cunoscătorii fotbalului județean, gazdele o echipă nou promovată care a început destul de timid campionatul co victorie la limtă pe propriul teren în fața celor de la Livezile și o înfrângere la Năsăud primeau vizita unei echipe valoroase din liga a patra, echipă care marcase 10 goluri în etapa trecută.

Jucătorii din Maieru erau cotați cu prima șansă la câștigarea celor trei puncte puse în joc, puncte pe care le-au câștigat pe final dar după ce au suferit destul de mult pentru această victorie. Oaspeții au intrat cu nasul pe sus pe cochetul teren de la Negrilești dar au fost coborâți destul de repede cu picioarele pe pământ de jucătorii gazdelor care în minutul 36 conduceau deja cu 3-0. Partida a început practic de al scorul de 1-0, în minutul 1 Zimveli scoate un penalty care este transformat de C. Costea. Oaspeții aleargă după egalare, dar șutul lui Boldiș din minutul 16 este respins de Știr, Covaci este blocat de același Știr în minutul 22, iar Varvari reia imprecis din care în minutul 28.

De ratările oaspeților profită gazdele care duc scorul la 2-0 în minutul 30 când Petrina marchează din careu la o pasă primită de la Zimveli.  Golul trei al gazdelor pornește de la același Zimveli care în minutul 36 șutează la poartă, Hoza respinge până la Pintea care marchează pentru 3-0. Oaspeții conștientizează că gluma se îngroașă și ies la joc dar Știr apără șuturile lui Varvari și A. Hazbei în minutele 39 și 42.

Când toată lumea aștepta pauza L. Boldiș își aduce aminte că este golgeterul campionatului trecut și reduce diferența pe tabelă cu un șut de lșa 20 metri. Măierenii intră în joc în minutul 46 când A. Hazbei înscrie pentru 3-2 din interiorul careului, după care oaspeții aleargă după egalare. După o transversală reușită de Munteanu, oaspeții reușesc să egaleze în minutul 59 prin Varvari. Șase minute mai târziu gazdele preiau din nou conducerea pe tabelă prin golul reușit de Zimveli, dar bucuria lor este destul de scurtă pentru că în minutul 75 A. Hazbei reușește dubla și adduce pentru a doua oară egalarea pe tabelă.

Urmează zece minute în care ambele formații forțează victoria dar oboseala acumulată își spune cuvântul și toată lumea pare mulțumită cu o remiză. În minutul doi al prelungirilor Covaci trimite un șut-centrare care se oprește în plasa gazdelor aducând astfel trei puncte în contul oaspeților. De remarcat că jocul a fost unul bărbătesc cu multe intervenții la limita regulamentului, centralul Gabi Moldovan arătând de opt ori cartonașul galben, de trei ori pentru gazde și de cinci ori pentru oaspeți.

Venus Negrilești: Știr, A. Costea, C. Costea, M. Sigartău, Bogdan, Pintea, Vlad, Clapa, Petrina, D. Sigartău, Zimveli. Au mai jucat Sârb, Petruț, Rodilă

Silvicultorul Maieru: Hoza, Varvari, V. Hazbei, Munteanu, Covaci, Schuller, Bârta, Bizău, L. Boldiș, A. Hazbei, Sângeorzan. A mai jucat Avram.

D. Sigartău, președinte Negrilești:”Un joc frumos cu multe goluri și cu răsturnări ale scorului, am condus aproape tot jocul dar am pierdut pe final. Au fost două reprize distinct, după jocul din prima repriză cred că meritam victoria, dar după repriza a doua cred că cel mai echitabil era un rezultat de egalitate”.

Iacob Varvari, antrenor Maieru:”A fost cred că cel mai frumos joc al nostru pe care l-am jucat în ultimul an. Deși am avut trei absențe de marcă în echipă am reușit să revenim de la 0-3 și pe final am reușit o victorie muncită și meritată, care sper să ne dea un moral bun pentru jocul de duminică împotriva celor de la Gloria 2”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 236 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *