Liga a 4-a: Luptă mare pentru titlul de golgeter și pentru cele 5 milioane puse la bătaie

Cu două etape înainte de finalul campionatului, se cunoaște deja echipa campioană, Heniu Prundu Bârgăului, se cunosc și echipele retrogradate, Unirea Ciceu Giurgești și Real Buduș, așa că bătălia cea mai interesantă în acest final de campionat va fi ceea pentru câștigarea titlului de golgeter și a celor 5 milioane cu care va fi premiat câștigătorul.

Cu două etape înaintea terminării campionatului, în clasamentul golgeterilor conducea Sebi Rus de la Heniu Prundu Bârgăului, cu 35 de goluri, urmat de Lazăr Boldiș de la Silvicultorul Maieru, cu 33 goluri. Dar Sebi afirmă sus și tare că, de fapt, el are cu trei goluri mai mult, fiind invitat de vicepreședintele Titus Feier, observator la jocul Heniu Prundu Bârgăului – Unirea Ciceu Giurgești, la sediul AJF pentru verificarea foilor de joc. Cum în jocul de ieri Sebi Rus a reușit să marcheze de cinci ori, el și-a mărit diferența la șapte goluri față de urmăritorul lui. Lazăr Boldiș nu-și face mari probleme, deoarece mai are de jucat două jocuri. Un joc acasă, cu vecinii de la Sîngeorz-Băi, meci despre care gurile rele spun că oaspeții vor câștiga lejer, cu condiția ca Lazăr să înscrie de cât mai multe ori. În celălalt joc, Silvicultorul se va deplasa la deja lanterna ligii a patra, Real Buduș. Sebi Rus mai are de jucat doar un singur meci, la Sîngeorz-Băi. Vorbind despre Lazăr Boldiș, trebuie să remarcăm faptul că, după ce în ediția trecută de campionat a reușit să înscrie nouă goluri într-un singur joc, în această ediție el și-a îmbunătățit propriul record, reușind să înscrie 10 goluri în victoria obținută de Maieru împotriva celor de la Uriu, în etapa a 23-a.

De asemenea, este interesant faptul că în lupta pentru titlul de golgeter, nu sunt implicați numai cei doi jucători, atât Sebi Rus, cât și Lazăr Boldiș avându-și frații coechipieri. Și, ca să avem o coincidență și mai clară, ambii frați poartă numele de Alexandru, iar la o mare parte din reușitele celor doi golgeteri servanți au fost chiar aceștia.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 204 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *