Liga a 4-a: Leșu, la a 4-a victorie consecutivă: 0-3 la Hebe Sângeorz Băi

Etapa a 20-a a campionatului ligii a 4-a a programat pe terenul din Sângeorz Băi, întâlnirea Hebe din localitate, ocupanta locului 9 înaintea acestei etape și Heniu Leșu, echipă clasată pe poziția a 7-a în clasament. A fost  partida în care s-au întâlnit echipele care joacă partidele de acasă pe terenul din Sângeorz Băi, jocul de astăzi avându-i pe cei din Sângeorz Băi în calitate de echipă gazdă.

O partidă interesantă, în care ambele echipe și-au creat numeroase ocazii de gol, partidă în care ambii portarii și-au salvat echipele în câteva situații în care pe mingile trimise spre poartă scria gol. Ambele echipe încep jocul în forță, Horga scapă singur spre poartă, dar trimite mingea în brațele portarului Dragotă, în minutul 5, pentru ca 2 minute mai târziu Rauș să salveze în fața lui Hehea. După o altă intervenție a lui Rauș în fața lui I. Gabor și o ratare a lui Horga singur cu Dragotă, oaspeții reușesc să deschidă scorul în minutul 22, când Serețean execută o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea deviază din zid în careu de unde Horga o trimite în poartă.

După o nouă intervenție a lui Rauș la o lovitură liberă executată de Andresi, oaspeții duc scorul la 0-2 în minutul 28, Chindea marchează din mijlocul careului la o minge respinsă greșit de fundașii gazdelor, pentru ca 3 minute mai târziu O. Pop să trimită cu capul puțin peste în urma unui corner. În minutul 37 gazdele rămân în 10, centralul Marica eliminându-l pe O. Pop, Dragotă își mai salvează odată echipa la șutul lui Chindea în minutul 40, iar 3 minute mai târziu Rauș respinge în corner la o lovitură liberă marca Andresi, prima repriză încheindu-se cu ambele echipe în efectiv redus după eliminarea lui T. Savu de la oaspeți.

După pauză gazdele au 15 minute de dominare, dar Rauș respinde de sub bară șutul lui Jarda și Codreanu trimite în bară în minutul 60. Scăpați de iureșul gazdelor oaspeții marchează golul 3 în minutul 76, când Serețean îi trimite o minge printre fundași lui Horga, care scăpat singur, îl driblează pe Dragotă și trimite în poarta goală stabilind astfel scorul final.

Hebe Sângeorz Băi, antrenor Emil Ianoș: Dragotă, S. Gabor, O. Pop, Neamț, Gagea, Codreanu, Andresi, Hîruță, Hehea, Jarda, I. Gabor. Au mai jucat: A. Gabor, Ciocan.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, S. Savu, Leonte, Persecă, Țilea, Chindea, Serețean, Conon, Blaji, Horga, T. Savu. A mai jucat Avram.

Sportulbistritean.ro


 | 205 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *