Liga a 4-a: Leșu câștigă la Prundu Bârgăului în primul meci al etapei a 25-a: 0-1!

Etapa a 25-a a campionatului ligii a 4-a, a programat pe terenul Bârgău Arena, întâlnirea dintre Heniu Prundu Bîrgăului, ocupanta locului 14 în clasament înaintea acestei etape și Heniu Leșu, echipă aflată pe locul 5 în clasament.

A fost un joc în care gazdele sperau să obțină cele trei puncte care să-i țină încă în lupta pentru salvarea de la retrogradare, în fața unei echipe lipsită de câțiva jucători de bază.

Partida a avut două reprize diferite ca și desfășurare, prima controlată de oaspeți și a doua mult mai echilibrată, în care pe final gazdele au dominat steril fără a-și crea ocazii clare de gol. Oaspeții încep jocul în forță și N. Pop ratează din situație de unu la unu cu portarul în minutul 4, tot oaspeții fiind cei care deschid scorul în minutul 21, când Chindea primește o minge pe dreapta, intră în înterior și din colțul careului de 16 metri trimite cu stângul în vinclul porții lui Oltean. După o centrare trimisă de Sălăjan, care lovește bara, N. Pop este faultat în careu în minutul 26 și centralul Sângeorzan acordă penalty.

Execută slab Serețean, Oltean respinge până la același Serețean care trimite slab spre poartă, Oltean respinge din nou, mingea ajunge la Persecă pe 8 metri și acesta trimite peste poarta goală. Până la pauză oaspeții mai ratează o bună ocazie prin N. Pop, care trimite cu capul pe lângă din centrarea lui Horga. Imediat după pauză Rauș respinge în corner un șut bun a lui Dologa, după care jocul se transformă într-o luptă oarbă la mijlocul terenului, fără ca vreuna din cele două echipe să-și mai creeze situații clare de gol, chiar dacă pe final de joc gazdele au forțat egalarea.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, Sidor, Leonte, Plecat, M. Pop, Chindea, Serețean, Strugar, Horga, Persecă, N. Pop. A mai jucat Domide, Mălai.

Heniu Prundu Bîrgăului, antrenor Doru Pop: Oltean, Ciurea, R. Pop, Hangan, Tomoroagă, Surcel, Mateșan, Sălăjan, P. Pop, Pohrib, D. Pop. Au mau jucat: Dologa, Chiș, Unlu Sedat.

Sportulbistritean.ro


 | 185 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *