Liga a 4-a: Leșu bate Dumitra și urcă pe podium. Heniu Leșu ”“ ACS Dumitra 4-0 (0-0)

Etapa a 26-a a campionatului ligii a 4-a, a programat pe terenul din Sângeorz Băi, întâlnirea dintre Heniu Leșu, ocupanta locului 4 în clasament înaintea acestei etape și ACS Dumitra, echipă aflată pe locul 12 în clasament.

A fost un joc echilibrat în prima repriză, și dominat de gazde în cea de-a doua repriză, în care gazdele au marcat patru goluri, asigurându-și o victorie meritată, la o diferență prea mare totuși față de cele întâmplate pe teren, cu această victorie gazdele reușind să urce pe locul trei în clasamentul ligii a patra.

După un început echilibrat Blaji prinde un șut bun dar portarul Beșa are o intervenție foarte bună evitând deschiderea scorului, în replică oaspeții trimit mingea în bară prin Bugnar, iar până la pauză N. Pop să irosească o bună ocazie pentru gazde.

După pauză oaspeții cad fizic, permițând gazdelor să controleze mai mult jocul și să-și creeze ocazii de gol. Gazdele deschid scorul prin N. Pop care ia o acțiune pe partea dreaptă, intră în interior și trimite cu stângul de la 20 metrii în colțul scurt, îl majorează prin T. Savu care înscrie tot în urma unei acțiuni personale pe partea stângă încheiată cu un șut plasat în colțul lung. La 2-0 oaspeții cad definitiv și Horga marchează pentru 3-0 după o diagonală a lui Serețean, scorul final fiind stabilit de N. Pop care trimite în poarta goală o minge primită de la Horga.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, S. Savu, Leonte, Plecat, Țilea, Conon, Chindea, Serețean, Blaji, Horga, T. Savu, N. Pop. A mai jucat M. Pop, Domide, Palage.

ACS Dumitra, antrenor Vladimir Bugnar: Beșa, Bugnar, Andronesi, Pavel, Archiudean, Grapini, Boroș, Târnovan, Cioancă, Poenar,Vălean.

Sportulbistritean.ro


 | 279 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *