Liga a 4-a: Lechința și-a respectat blazonul! Victorie fără probleme la Pr. Bârgăului!

Uvertura etapei a 19-a a ligii a 4-a s-a consumat la Prundu Bârgăului, unde gazdele porneau cu șansa a doua în meciul cu Lechinta, echipă ce țintește podiumul în acest sezon.

Așa a și fost, lechintenii conduși excelent din teren de antrenorul-jucător Ghiță Negrea, tranșând încă din prima repriză soarta jocului în favoarea lor.Deși au ratat o bună ocazie prin Doru Pop, cel mai experimentat jucător de la bârgăuani, gazdele s-au văzut conduse la pauză cu 2 – 0,  Cătălin Coste și Alex Rus, în minutele 27 și 30 rezolvând practic meciul. Mateșan a avut șansa să relanseze meciul, dar șutul acestuia a fost apărat în doi timpi de portarul Bogdan Negrea.

Repriza a doua a avut același registru, cu oaspeții la timonă și cu contraatacuri lipsite de periculozitate din partea gazdelor. Golul a venit firesc tot în poartă gazdelor, Coste Cătălin reușind să finalizeze după o acțiune personală de toată frumusețea. Ratările de pe final ale lui Kiraly și Ruscău nu au mai modificat tabela, oaspeții câștigând un joc care le-a fost la îndemână tot timpul, Lechinta permițându-și să introducă portarul de rezervă pe post de atacant în finalul meciului.

Heniu Pr. Bârgăului: Pohrib, Chiș, Pop R., Matesan, Dologa, Hangan, Ruscau, Pop D., Surcel, Taloi, Ciurea. Au mai jucat Kiraly, Bălan, Sălăgean N.

Viitorul Lechinta: Negrea B., Andrieș, Moloca, Ploscar, Suciu, Negrea Ghiță, Tomoioaga, Rus Alex, Șuvei, Coste, Boaru. Au mai jucat Mărghidan, Huciu, Dumitrean.

Avertismente: Pohrib, Ruscau, Kiraly / Ploscar.

Au arbitrat: Tămaș – Filip, Balla. Obs. Pop Liviu.

La juniori, oaspeții au câștigat cu 11 – 0.

sportulbistritean.ro

 | 285 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *