Liga a 4-a: Lechința, nicio șansă pe terenul Gloriei! A fost 3-0 la pauză pentru Gloria II! (FOTO)

Gloria II a jucat doar o repriză cu Viitorul Lechința și a fost suficient pentru a obține toate cele 3 puncte. Cu 3-0 la pauză, „copiii” lui Horațiu Pârțiu și Gabi Cârstea au mai jucat și repriza a doua doar fiindcă așa prevede regulamentul, însă nu s-au mai putut concentra la fotbal.

Moț a marcat primul gol în minutul 2, când spectatorii din tribunele stadionului mare de-abia își ștergeau scaunele de praf . Apoi, Rebrișorean și același Moț au dus scorul la 3-0, cu două goluri marcate în două minute, 24 și 25. Meciul era jucat, însă jucat frumos, grație unei echipe instruite, cu trasee bine antrenate și multe mingi la firul ierbii. De partea cealaltă, Lechința a început meciul ca o echipă de old-boys, trezindu-se doar din orgoliu și când scorul nu mai putea fi întors.

E adevărat, repriza a doua a fost a oaspeților, deși ne așteptam ca pregătirea fizică să fie atuul gazdelor. Însă tot Gloria 2 a marcat prima după reluare, prin cel mai bun om al ei, Colța. A marcat cu capul din plonjon, în faza următoare celei în care tot el ratase un penalty.

Golul de onoare a ieșit din gheata lui Negrea, care a transformat cu siguranță un penalty clar în minutul 71, poate la fel de clar ca altul din prima repriză, când arbitrul Petraș n-a văzut fault la o cădere în careu a lui Conon. De altfel, a fost singura fază dubioasă de arbitraj, acesta fiind ultimul motiv din lume pe care lechințenii l-ar putea invoca. S-a terminat 4-1 și Lechința a pierdut clar, în fața unei echipe mai tinere și mai bune, cu care Negrea și ai lui nu au putut ține ritmul. 

Gloria II: Uilean, Cilean, Colța, Săplăcan, Peica, Bolbos, Părăvan, Vălean, Moț, Rebrișorean, S. Rus. Au mai intrat: Jarda, Antonescu, Pădurariu, Å¢egle

Lechința: Mărghidan, Călin Pop, Hipi, Marica, Ploscar, Negrea, Tomoioagă, Șuvei, Halas, Conon, Coste. Au mai intrat: A. Rus, Horga

Au arbitrat: Augustin Petraș, Vlad Vultur, Mircea Dumitrache. Observator Gheorghe Radu.

Adrian Linca


 | 155 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *