Liga a 4-a: îl înjuri pe Jiga, stai pe tușă 12 etape! Vezi ce sancțiuni s-au dat în județ după etapa trecută!

Ședința  Comisiei de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal, condusă de Alexandru Gherman (foto), a avut de muncă și marți, când pe ordinea de zi au fost patru cazuri de indisciplină.

Juniorul Ioachim Davidoaia de la Livezile a fost ”premiat” cu 3 etape de suspendare și 90 lei amendă pentru injurii aduse brigăzii de arbitri.

Tot un junior, Raul Corniș de la Venus Negrilești, care în timpul jocului dintre Venus și Gloria Bistrița și-a permis ”luxul” de a scuipa un arbitru, va fi spectator timp de 12 etape și penalizat cu 360 lei.

Ultimele două cazuri soluționate de comisie au fost legate de jocul Viitorul Șieu Măgheruș – FC Bistrița. Jucătorul Daniel Horoba, de la Măgheruș, care după terminarea jocului a adus injurii și amenințări brigăzii de arbitri și președintelui AJF, Dan Jiga, prezent la joc, a fost suspendat 12 etape și penalizat cu 360 lei.

De asemenea Cristi Budăcan, antrenorul celor de la Măgheruș, a primit două etape de suspendare și 140 lei amendă pentru proteste la finalul partidei.

Sportulbistritean.ro

 | 256 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *