Liga a 4-a: Gloria lui Horațiu Pârțiu bate liderul la fundul gol: 9-0 cu Progresul Năsăud!

Lider înaintea etapei a 7-a din Liga a 4-a, cu 6 victorii din 6 meciuri, Progresul Năsăud a venit cu multe speranțe la Bistrița. Avea de confirmat un start excelent de campionat într-un joc pe terenul mare al Gloriei, împotriva unei echipe despre care știa că e invincibilă acasă. Însă, nici jucătorii și nici suporterii veniți destui de la Năsăud nu-și imaginau că o să suporte așa o umilință. Cu două goluri primite în primele 10 minute, năsăudenii au fost carne de tun pentru tinerii Gloriei, mai buni de la meci la meci.

Jaloane dacă puneau în locul lor pe teren și poate că se mai împiedicau jucătorii Gloriei 2 din când în când, mai ales în partea a doua, când puterile i-au părăsit de tot pe năsăudeni. Neputința lor s-a văzut chiar și în jocul vetelor Burduhos și Ionel Cilean, primul accidentându-l grav pe Săplăcan, iar cel de-al doilea fiind total în afara meciului, ca un trântor printre albine.

De partea cealaltă, jucătorii lui Pârțiu nu au mai oprit motoarele la pauză, ca în meciul cu Lechința, ci le-au turat la maximum până la final. Au ieșit în evidență mai ales traseele de joc învățate la antrenamente, dar și câteva execuții finale ale lui Sebi Rus sau Brumă.

O victorie care a arătat încă o dată diferența dintre o echipă antrenată și alta care se adună doar la meciuri. O diferență adevărată între fotbaliști de viitor și câțiva foști prieteni cu fotbalul.

Au marcat: S. Rus (9, 67, 68), Brumă (55, 66, 85), Săplăcan (11), Fizeșan (78), Pădurariu (75)

Gloria 2: Uilean, Cilean, Echim, Fizeșan, Jarda, Patca, Săplăcan, Vălean, Părăvan, Brumă, S. Rus. Au mai intrat: Pădurariu, Antonescu, Colța, Bălătici

Progresul: Sfintean, I. Cilean, Maloricaru, Dănilă, Poenar, Ceuca, Burduhos, Viliczki, Năstase, Bâla, Vasilichi. Au mai intrat: Hădărean, Matei, Nedelea

Au arbitrat foarte bine: Mihai Marica, Mircea Roșca, Marius Lazăr. Observator Adrian Voica.

Adrian Linca

 | 382 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *