Liga a 4-a: Gloria 2 în grafic și după deplasarea de la Sângeorz Băi! Gazdele acuză arbitrajul!

Etapa a 18-a a ligii a 4-a a programat la Sângeorz Băi, întâlnirea dintre Hebe din localitate,  echipă aflată pe locul 5 înaintea acestei etape  și Gloria 2, liderul la zi al campionatului. După locurile ocupate în clasament, acest joc a fost considerat derby-ul acestei etape, un derby tranșat clar de bistrițeni, care pe lângă cele 3 goluri marcate au mai irosit câteva ocazii clare de gol. Bistrițenii încep jocul în forță și ratează 3 ocazii în situație de 1 la 1, S. Rus, Câmpeanu și Matiș nu-l pot învinge pe portarul.

Oaspeții deschid scorul în minutul 32, când S. Rus transformă penalty-ul acordat pentru un fault asupra lui Cilean. Imediat după pauză gazdele au șansa egalării, dar bara se opune la șutul de la 30 metri expediat de Hehea. În minutul 50 oaspeții duc scorul la 0-2, grație golului marcat de Matiș care prinde un trasor cu stângu de la 25 de metri, pentru ca cinci minute mai târziu Cilean  scapat singur de la centrul terenului, driblează portarul și trimite în poarta goală, după care este lovit de Avram de la gazde, care vede cartonașul roșu.

Rămași în zece gazdele nu mai reușesc nimic, oaspeții ratând încă câteva ocazii bune de gol prin Colța, S. Rus și Matiș, astfel că tabela rămâne nemodificată până la final. 

Hebe Sângeorz Băi, antrenor Emil Ianoș: Dragotă, Otic, Pop, Avram, Neamț, Hîruță, Gabor, Hehea, Codreanu, I. Jarda. Au mai jucat: Otto, Cristurean, Bîrta.

Gloria 2 Bistrița, antrenori Horea Pârțiu și Gabi Cârstea: Uilean, Echim, Patca, Bolbos, Câmpean, Vălean, Matiș,  Platon, Cilean, Moț, Rus. Au mai jucat: Colța, Peica, Guț, Bălătici.

Emil Ianoș, antrenor Hebe:” Un meci stricat de brigada de arbitri, am avut astăzi cea mai slabă brigadă care a arbitrat vreodată la Sângeorz Băi. Ne-a fost anulat un gol perfect valabil la 0-0, oaspeții au deschis scorul dintr-un penalty inventat. Nu cred că Gloria 2 avea nevoie de ajutorul arbitrilor pentru a câștiga acest joc”.

Horea Pârțiu, antrenor Gloria 2:” A fost un joc foarte bun făcut de jucătorii mei, mai ales că astăzi am jucat împotriva unor jucători preocupați mai mult de a lovi și a protesta la deciziile arbitrilor, decât de a juca fotbal. Remarc caracterul și profesionismul jucătorilor în asemenea condiții”.

Sportulbistritean.ro

 | 400 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *