Liga a 4-a: Gloria 2, campioană de toamnă! Nu s-a împiedicat nici de Voința Cetate!

Gloria 2 a câștigat cu 3-0 în fața Voinței Cetate, într-un meci disputat pe terenul mare din parc, contând pentru ultima etapă a turului Ligii a 4-a.

Jucătorii antrenați de Horațiu Pârțiu și Gabi Cârstea au fost vulnerabili doar la câteva faze din prima repriză, când Petrean și Ștețco puteau deschide scorul pentru Voința. După minutul 20, Gloria 2 a pus stăpânire pe meci și l-a controlat în mare parte. Cilean a marcat pentru 1-0 cu un șut de la 18 metri, pe jos, la rădăcina barei. Săplăcan și Colța au ratat apoi ocazii clare de gol și l-a pauză s-a intrat cu o diferență minimă pe tabelă. După reluare, gazdele au continuat asalturile la poarta Voinței și au meritat să mai marcheze. Au făcut-o însă din două faze suspecte de ofsaid, amble finalizate de Jarda, în minutele 63 și 75. Rezultatul putea fi mai aspru dacă Å¢egle nu nimerea bara pe final, însă e mai mult decât relevant pentru diferența de pregătire dintre cele două echipe.

Gloria 2: Uilean, Echim, Patca, Bolbos, Sâplăcan, Jarda, Cilean, Å¢egle, Vălean, Colța, Rus. Au mai intrat: Moț, Părăvan, Mariș, Antonescu.

Voința: Gălățan, Varvari, Nap, Georgiu, Răcean, Hâlmu, Dodea, ruscău, Ștețco, Gotea, Petrean. Au mai intrat: Suciu, Oltean, Savilă, Bucimaș

Au arbitrat: Călin Sângeorzan, Mircea Căluș, Flavius Covrig. Observator: Victor Ciocan.

Adrian Linca

 | 261 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *