Liga a 4-a: Gloria 2 a bătut la scor dar a pierdut un jucător important: ruptură de menisc!

Odată cu startul ediției 2013-2014 a campionatului consemnăm și debutul echipei a doua a Gloriei în liga a patra. Bistrițenii au jucat pe terenul central al complexului Jean Pădureanu împotriva celor de la Victoria Uriu, echipă care a terminat ultima ediție de campionat pe locul 12.

Jocul a decurs conform așteptărilor, fiind unul la discreția gazdelor. Oaspeții au opus o oarecare rezistență doar până la pauză, după care bistrițenii s-au dezlănțuit total. Din păcate victoria lejeră obținută de jucătorii lui Pârțiu și Cârstea a avut un preț prea mare, în minutul 75 al jocului, la numai 11 minute de la intrarea pe teren, Rogozan a suferit o autoaccidentare destul de gravă, verdictul medicilor bistrițeni fiind ruptură de menisc și întinderea ligamentelor colaterale.

Diferența de scor ne scutește de alte comentarii așa că o să consemnăm doar autorii golurilor: Moț în minutele 18 și 67, Patca în minutul 29, Colța în minutele 37,49 și 85, Sebi Rus în minutele 62 și 71, Pădurariu în minutul 81, Guț în minutele 83 și 89.

Gloria 2, antrenori Horea Pârțiu și Gabi Cârstea: Uilean, Cilean, Patca, Bolbos, Sîplăcan, Jarda, Părăvan, Vălean, Moț, Pădurariu, Sebi Rus. Au mai intrat: Rogozan, Peica, Guț, Bălătici.

Victoria Uriu: Andraș, Tarță, Greluș, Bolbos, Magda, Mureșan, Zegrean, Nagy, Știr, Å¢îrcă, Sabadâș. Au mai intrat: Tarniță, Pop, Dascăl, Teutișan.

Horea Pârțiu, antrenor:”După un asemenea rezultat nu sunt prea multe de spus, cu un ochi râd pentru rezultat și cu celălalt plâng pentru accidentarea lui Rogozan. Felicit echipa pentru atitudinea și prestația avută pe parcursul jocului și sper ca pe viitor să fie la fel de motivați și determinați pentru a câștiga fiecare joc”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 

 | 191 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *