Liga a 4-a: Gazdele, dezlănțuite după pauză. Viitorul Șieu Măgheruș – Atletico Monor 5-0 (1-0)

Etapa a 7-a a campionatului ligii a 4-a a programat pe terenul din Șirioara, întâlnirea dintre Viitorul Șieu Măgheruș, revelația acestui început de campionat și Atletico Monor, ocupanta locului 6 în clasament, după 6 etape. A fost un joc cu două reprize diferite, prima echilibrată și o a doua repriză în care gazdele s-au dezlănțuit în ultima jumătate de oră când au reușit să marcheze 4 goluri.

După  un început echilibrat, când cele 2 formații s-au studiat reciproc, gazdele deschid scorul prin Tocaciu cu un șut de la 25 metri la o respingere greșită a oaspeților, până la pauză Palage și Fodor ratând două bune ocazii de gol. După pauză din nou un sfert de oră echilibrat, după care gazdele fac 2-0 în minutul 58, când Lupușor reia cu capul din careu, pentru ca 10 minute mai târziu Lăcătuș să marcheze pentru 3-0 cu un șut deviat de un fundaș al oaspeților. La 3-0 oaspeții cedează definitiv lupta și gazdele mai marchează de 2 ori prin Năstase în minutul 83 și Rus în minutul 87 după o acțiune personală, stabilind astfel scorul final. 

Viitorul, antrenor Cristi Budăcan: Farcaș, Ungur, Cicedea, Popa, Tocaciu, Năstase, Seserman, Lăcătuș, Lupușor, Palage, Burduhosu. Au mai jucat: Pop, Rus, Morar, Tălpaș, Rodilă.

Atletico: Bruta, G. Todoran, Dedean, Drăgan, Fodor, Mușină, Creța, Oul, Hondradi, Moldovan, L. Todoran.

 

Sportulbistritean.ro

 | 851 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *