Liga a 4-a: Gazdele cu ratările, oaspeții cu golurile. Heniu Leșu ”“ Voința Cetate 2-3 (0-1)

Etapa  a 12-a  a campionatului ligii a patra, a programat la Sângeorz Băi, întâlnirea dintre Heniu Leșu, ocupanta locului 9 după 11 etape și Voința Cetate, locul 4 înaintea acestei etape. Partida începe practic de la scorul de 0-1, în minutul 4 Petrean trimite o minge printre fundașii centrali ai gazdelor, de unde Ștețco o trimite în poartă.

Gazdele își revin repede și peste două minute Persecă șutează de la 18 metri dar mingea trece puțin peste poartă, pentru ca în minutul 9 Horga îi trimite printre fundașii oaspeților lui Strugar care din 14 metri trimite pe lângă poartă.

În minutul 20 se consumă cea mai controverstă fază a jocului, Horga îi ia fața lui Nap, scapă singur spre poartă, este faultat de Nap și centralul acordă lovitură liberă de pe linia de 16 metri și doar cartonaș galben jucătorului oaspeților.

Două minute mai târziu Strugar scapă pe dreapta, șutul acestuia este respins de Gălățan în fața de unde Peresecă de pe punctul de 11 metri trimite din nou în portar. Ultima acțiune a primei reprize aparține tot gazdelor, savu primește o minge în careu, dar șutul acestuia trece pe lângă poartă, astfel că prima repriză se încheie cu oaspeții în avantaj, contrar cu ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Repriza a doua începe cu o ocazie mare a oaspeților, Găvriloaie trimițând peste cu capul din 8 metri după un corner, în minutul 48, pentru ca tot oaspeții să marcheze în minutul 55, când Ștețco speculează o greșeală în lanț a gazdelor și duce scorul la 0-2.

După capul lui Persecă trimis pe lângă din marginea careului de 6 metri în minutul 59, jocul se stinge până în minutul 73 când Petrea trimite din careu puțin peste pentru ca două minute mai târziu Petrean îi fură o minge lui Sidor, intră în careu și centralul acordă penalty și eliminare la intervenția lui Leonte. Penalty-ul este transformat de Petrean care duce scorul la 0-3. Rămași în zece oameni, gazdele reușesc să înscrie două goluri prin Blaji în minutul 81 și Domide în minutul 88, stabilind astfel scorul final.

Heniu Leșu, antrenor Leon Buhai: Rauș, Pop, Sidor, Leonte, Å¢ilea, Strugar, Serețean, Persecă, Blaji, T. Savu, Horga. A mai jucat Domide.

Voința Cetate, antrenor Gabriel Bozga: Gălățan, Georgiu, Nap, Găvriloaie, Recean, Hâlmu, Ruscău, Dodea, Ștețco, Gotea, Petrean. Au mai jucat: Uță, Suciu, Oltean.

Leon Buhai, antrenor Leșu:”Când întâlnești o echipă cu jucători cu mare experiență, care au două trei campionate jucate în liga a treia și tu ratezi cel puțin patru ocazii clare de gol atunci chiar nu poți emite pretenții de victorie. În rest, că a trebuit sau nu eliminat Nap, că a fost sau n-a fost penalty la Leonte, este doar de domeniul trecutului. Spuneam după jocul câștigat cu Bârgăul că dacă nu ne vom schimba mentalitatea vom avea de suferit și am avut dreptate. Oaspeții au fost mult mai pragmatici și au speculat orice greșeală a noastră”.

Gabi Bozga, antrenor Cetate:”Dacă după cum s-a jucat în prima repriză mă mulțumeam cu un rezultat de egalitate, după pauză desfășurare jocului ne-a adus toate cele trei puncte. Am întâlnit cea mai bună echipă cu care am jucat până acum în deplasare, dar astăzi și norocul a fost cu noi”.

Sportulbistritean.ro


 | 196 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *