Liga a 4-a: Dumitra, trei goluri pe repriză! Victoria Uriu ”“ ACS Dumitra 1-6 (0-3)

 

Etapa  a 18-a din liga a patra a programat pe terenul din Uriu, partida dintre Victoria din localitate și ACS Dumitra. Pe un teren foarte bun în ciuda ploilor căzute în ultimele zile, oaspeții au controlat fără mari probleme jocul, reușind să înscrie câte trei goluri în fiecare repriză, ratând de asemenea câteva bune ocazii de gol. Trebuie remarcat faptul că toate golurile s-au marcat în ultimele 20 de minute ale ambelor reprize. După o bară a gazdelor din lovitură liberă, Runcan deschide scorul pentru oaspeți în minutul 25 cu o lovitură de cap din șase metri. Archiudean prinde un șut bun de la 25 metri și duce scorul la 0-2, în minutul 33, după care zece minute mai târziu este rândul lui Iușan să trimită mingea în plasă cu un șut puternic de la 20 de metri. Repriza a doua se desfășoară în nota de dominare a oaspeților care își măresc avantajul în minutul 70 când Poenar scapă singur cu portarul Farcaș și înscrie. Cinci minute ma târziu același Poenar duce scorul la 0-5. Gazdele reușesc să înscrie golul de onoare în minutul 89 prin Zegrean, pentru ca în prelungiri Poenar să reușească al treilea gol al lui și al șaselea pentru Dumitra, scor final : Victoria Uriu – ACS Dumitra 1-6.

Victoria Uriu: F. Farcaș, Halas, Rus, Bindea, Nagy, Greluș, F. Pop, I. Farcaș, Zegrean, Roș, Latca. Au mai jucat: Sabadîș, Balla, Dascăl, D. Pop.

ACS Dumitra, antrenor Sergiu Mândrean: Ilieș, Runcan, Darlaci, Monorean, Archiudean, Mândrean, Marc, Iușan, Cilean, Cioancă, Poenar. Au mai jucat: Moldovan, Andronesi, Trif, Salvan.

Sergiu Mândrean, antrenor Dumitra:”A fost un joc frumos pe care l-am controlat în totalitate, un joc desfășurat pe un teren bun. Mă bucură faptul că am rămas la fel de concentrași ca și în jocul cu Bârgăul. Sunt mulțumit că pe lângă golurile marcate ne-am creat încă foarte multe ocazii de a marca. Am obținut o victorie clară și trei puncte care ne mențin în plasa liderului”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 139 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *