Liga a 4-a: Derby-ul Voințelor, întors pe final! Voința Livezile – Voința Cetate 3-1

Voința Livezile, echipa care a făcut cea mai bună campanie de transferuri în această vară a învins pe final Voința Cetate, vicecampioana ediției precedente.

Cu șapte jucători noi în primul 11, gazdele din Livezile au reușit o victorie mare, pe final de meci, reușind să întoarcă rezultatul în ultimele 20 de minute.  Oaspeții au început mai bine jocul și Apostolache scăpat singur cu portarul trimite pe lângă, pentru ca în minutul 14 Petrea să profite de o greșeală în lanț a apărării gazdelor și să deschidă scorul. Până la pauză jocul este unul de luptă la mijlocul terenului, cu o ușoară dominare a oaspeților fără ca vreo echipă să-și creeze situații clare de gol.

După pauză, oaspeții domină jocul 20 de minute după care gazdele  reușesc să marcheze de trei ori și să obțină cele trei puncte puse în joc. În minutul 70 Burcutean pune capul la centrarea lui Negrea și aduce egalarea, după care oaspeții rămân în 10 oameni, Apostolache văzând al doilea galben. Gazdele preiau conducerea pe tabela de marcaj în minutul 78, când David Sandu marchează după o acțiune individuală. Pe final, Cetate forțează egalarea, dar cei care marchează sunt tot gazdele, în minutele de prelungire, când nou intratul Cleja ia o acțiune personală finalizată cu gol. 

Voința Livezile, antrenor Ghiță Negrea: Mărghidanu, Hipi, D. Burcutean, Ploscar, Truțiu, Marc, Moloca, Negrea, Bîrleanu, Sucuterdean, Hâlmu. Au mai jucat: Răzvanță, David Sandu, Cleja, Buta.

Voința Cetate, antrenor Gabriel Bozga: Gălățan, Recean, Georgiu, Neagoș, Nalați, Apostolache, Dobrea,  Ruscău, Ștețco, Gotea, Petrean.

Sportulbistritean.ro

 | 206 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *