Liga a 4-a: De la țară adunate! Ce nu se știe despre etapa a 19-a vă spunem noi! în poză, tribuna oficială de la Sângeorz Băi!

Recreere ca la Liga I pentru jucătorii de la Șieu Măgheruș. Astfel, toată echipa alături de întreg staff-ul tehnic au ieșit vineri seară la o plimbare cu autocarul. S-au relaxat prin Parcul Municipal apoi au jucat billiard la un club din oraș. Cu toate astea, jucătorii de la Măgheruș s-au cam chinuit în meciul acasă cu Braniștea, reușind să câștige doar cu 1 – 0.

Spectator “arbitru” la Sirioara. Faza meciului s-a petrecut în minutul 85 al jocului dintre Măgheruș și Braniștea. Oaspeții au scăpat singuri spre poarta celor de la Măgheruș dar au fost opriți de un fluier venit din tribună. În loc să fie 1 – 1, jocul s-a reluat cu o banală “minge de arbitru”, dată însă de Frisan, cel care a condus acest joc, spectatorul care a fluierat zâmbind mulțumit că și-a ajutat echipa să câștige.

Împingere cu suspendare. Pop Radu, jucătorul de la Braniștea care putea aduce egalarea pentru echipa lui, supărat pe centralul Frisan, deși acesta nu a fluierat nimic la faza contraatacului, l-a îmbrâncit pe acesta. Astfel că, în loc să se bucure alături de echipa lui, Pop Radu se va bucura din tribună la următoarele meciuri, având astfel posibilitatea să-l îmbrâncească și pe spectatorul care de fapt l-a adus în această stare de supărare.

Cornel Pop, jucătorul de la Telciucare a suferit o dublă accidentare la meciul din tur de la Șieu, apare din nou în teren pentru echipa sa, ceea ce arată că recuperarea acestuia a decurs excelent. Deși a jucat, nu a putut să își ajute echipa să câștige, gazdele de la Telciu întrerupând seria de victorii din acest retur cu un rezultat de egalitate, 1 – 1 acasă cu Negrilestiul.

Fotbal la ceaun. Meciul de la Șieu, dintre Luceafărul și Hebe Sg. Băi s-a jucat într-o atmosferă de “masterchef”. Astfel, pe toată durata partidei, lângă terenul pe care se juca, Istrate, bucătarul șef, a pregătit o tocăniță care a fost numai bună pentru jucătorii echipei gazdă, mai ales că aceștia au și câștigat cu 3 – 1 meciul.

Doar 4 penalty-uri duminică în Liga a 4 a. Campion a fost arbitrul Sângeorzan, care cu cele 3 acordate în derby-ul dintre Gloria 2 și Maieru a bătut toate recordurile. Celălalt 11 metri a fost la Livezile, gazele reușind să egaleze la 1 și să stabilească astfel scorul final.

Cresc actele de indisciplină! 74 de avertismente, 5 cartonașe roșii, un carnet reținut după terminarea jocului. Acesta este bilanțul ultimei etape la fotbalul județean (liga a 4 a, liga a 5 a). “Recordurile negative” sunt ale echipelor din Maieru, cu două roșii într-un joc ( Hazbei și Boldiș Lazăr) și Livezile, cu 5 galbene primite în meciul de acasă cu Cetate, lucru ce o să-i coste financiar.

Carnetul reținut este al lui Adrian Tarnița, jucătorul – președinte de la Uriu, care la finalul jocului pierdut la Arcalia, a adus cuvinte jignitoare brigăzii de arbitri.

Hawk-eye la Arcalia?Faza din care gazdele au câștigat la limită, scor 1 – 0 derbyul suferinței cu Uriu, a născut și naște multe controverse. Deși asistentul Bolfă a semnalizat offside, centralul Gabi Moldovan a validat golul, după ce s-a consultat cu acesta. Adrian Tarnița, omul care bagă bani la Uriu, susține însă că Gabi Moldovan s-ar fi întreținut câteva secunde și cu observatorul jocului, pentru a fi sigur de decizia pe care urmează să o ia. Tarnița e de-a dreptul indignat, mai ales că la finalul jocului i-a fost reținut și carnetul de jucător.

Zapp – tv la Salva. Meciul de la Salva, dintre Salva și Tăure a avut parte de un episod inedit. Delegatul și conducătorul celor de la Tăure, Gavrilaș Arghil a venit dotat cu o cameră de luat vederi pentru a filma meciul. Cum pentru acest lucru trebuia acordul gazdelor, Arghil a fost pe punctul de a-și pierde trepiedul, fiind oprit de cei de la Salva. Până la urmă, Tăure a câștigat cu 3 – 1, dar oaspeții trebuie să se mulțumească doar cu amintirile, caseta jocului neavând și imagini video.

Jucător la spital.Ionuț Andron a suferit o contuzie la umăr în meciul de la Salva, fiindu-i recomandată de  cei care au asigurat asistența medicală la meci o vizită la spital. Sperăm că jucătorul se simte mai bine și că Ionuț e fericit că a “pus umărul” atât la propriu cât și la figurat la victoria echipei sale.

27 de goluri în etapa a 19 din Liga a 4 a.Goluri puține în această ultima etapă, dar cu cele 50 de goluri de la juniori, balanța se echilibrează. În liga a 5 a s-au marcat 39 de goluri, seria a două fiind mai spectaculoasă, cu 25 de reușite.

sportulbistritean.ro

În poză, tribuna oficială de la Sângeorz Băi!

 | 248 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *