Liga a 4-a: Cu un jucător mai puțin în ultima jumătate de oră, gazdele bat liderul: Viitorul Șieu Măgheruș – Voința Cetate 4-1 (1-0)

Uvertura etapei a 17-a a campionatului ligii a 4-a s-a disputat sâmbătă la Șirioara, unde Viitorul Șieu Măgheruș, echipă clasată pe locul 3 în clasament a întâlnit pe Voința Cetate, liderul la zi al clasamentului, într-un joc considerat derby-ul acestei etape. A fost un joc care a avut două reprize diferite, prima în care ambele echipe s-au temut una de cealaltă, încercând să se anihileze reciproc și o repriză a doua în care s-a jucat un fotbal bun, în special de către gazde, care au reușit o victorie clară și categorică deși în ultimele 30 de minute au jucat în 10 jucători.

O primă repriză de luptă oarbă între cele două careuri de 16 metri, fără ocazii clare de gol, repriză încheiată cu avantaj minim pentru gazde grație golului marcat de Lăcătuș în minutul 14. La 5 minute după pauză același Lăcătuș înscrie din lovitură liberă și duce scorul la 2-0 pentru gazde, pentru ca peste alte 6 minute Rus să marcheze pentru 3-0 și oaspeții nu mai înțeleg nimic. La 3-0 gazdele rămân în 10 jucători, Briciu fiind eliminat după ce primește al doilea cartonaș galben, lucru de care însă oaspeții n-au putut profita, jucătorii de la Măgheruș reușind să marcheze golul 4 în minutul 75 prin Tocaciu. Oaspeții reușesc pe final să marcheze golul de onoare în minutul 84, grație reușitei lui Nalați care stabilește astfel scorul final.

Viitorul Șieu Măgheruș, antrenori Cristi Budăcan și Simi Socaciu: Farcaș, Ungur, Popa, Cicedea, Tocaciu, Briciu, Seserman, Mireșan, Năstase, Lăcătuș, Rus.  Au mai jucat:Pop, Morar,  Tălpaș.

Voința Cetate, antrenor Gabriel Bozga: Gălățan, Georgiu, Nap, Peica, Recean, Nalați, Vlad, Platon, Gotea, Petrean, Pop. Au mai jucat Neagoș, Ursa, Varvari.

Sportulbistritean.ro

 | 1.035 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *