Liga a 4-a: Cifrele etapei a 11-a!

Duminică 27 octombrie,  s-au disputant jocurile etapei a 11-a din liga a patra. A fost etapa în care Silvicultorul Maieru a pierdut primul joc în această ediție de campionat și a cedat fotoliul de lider, la golaveraj, celor de la Gloria 2 care s-au impus clar la Șieu. Mai trebuie remarcată Victoria celor de la Hebe în fața Progresului Năsăud și Victoria la scor obținută de Lechința la Negrilești. Un meci interesant a avut loc la Arcalia, unde oaspeții au condus cu 4-0, gazdele au revenit la 4-3, pentru ca pe final Telciu să câștige cu 6-3.

 Cifrele etapei a 11-a sunt:

– s-au marcat doar 47 de goluri, 20 reușite de gazde și 27 reușite ale oaspeților

– în 3 jocuri  victoria a revenit gazdelor, 4 jocuri  au câștigat oaspeții

– scorul etapei a fost realizat de Voința Cetate, 8-0 împotriva celor de la Heniu Prundu Bârgăului

– nu mai puțin de 6 jucători au reușit să marcheze în această etapă câte 3 goluri pentru echipele la care evoluează: Fodor și C. Pop de la Monor au reușit câte un hattrick pe repriză, Hirischman de la Telciu, Coste de la Lechința, Petrean și Ștețco de la Cetate.

– a fost o etapă  destul de liniștită în acte de indisciplină, centralii fiind nevoiți să arate 23 cartonașe galbene, 11 gazdelor și 12 oaspeților.

–  partida Victoria Uriu – Atletico Monor a fost singurul joc în care cartonașele au rămas în buzunarul centralului.

– în partida Hebe Sângeorz Băi – Progresul Năsăud, centralul Gabriel Moldovan a acordat 8 cartonașe galbene, câte 4 pentru fiecare dintre cele două echipe.

– în această etapă nu s-a acordat nici un cartonaș roșu.

– după această etapă s-a făcut rocada în fruntea clasamentului, Gloria 2 a trecut pe primul loc, Silvicultorul Maieru a coborât pe treapta a doua a podiumului, departajarea celor două echipe s-a făcut la golaveraj.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 233 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *