Liga a 4-a: Atletico Monor, în cădere liberă. A pierdut cu Telciu, 2-1!

Unul dintre jocurile interesante ale etapei a a cincea a campionatului ligii a patra s-a disputat la Telciu, între Eciro Forest din localitate, una din revelațiile acestui început de campionat și Atletico Monor, echipă care după după egalul de la Cetate și cel de pe teren propriu cu Gloria 2, au pierdut următoarele două partide din campionat. A fost partida în care trei prieteni nedespărțiți au fost adversari, Coșneag și Cornel Pop la gazde și Andrei Fodor la oaspeți, Fodor fiind cel care a deschis scorul, în timp ce Pop a închis tabela.

Jocul a fost unul de mare luptă, în care oaspeții au avut o primă repriză mai bună, dar gazdele au fost mai buni în repriza a doua, reușind să-și apropie victoria printr-un gol marcat în ultimele minute ale partidei. S-a jucat destul de tare, s-a protestat destul de mult, centralul partidei fiind nevoit să arate de nouă ori cartonașul galben, de cinci ori pentru gazde și de patru ori pentru oaspeți. Jocul începe cu binecunoscuta perioadă de tatonare, fiecare echipă încercând să citească jocul adversarilor.

Oaspeții au o primă repriză mai bună și după două ocazii bune ratate de Fodor, acesta reușește să deschidă scorul în minutul 40 cu un lob frumos din marginea careului de 16 metri. În minutul 44 Cornel Pop execută o lovitură liberă trimițând mingea în careu de unde Ștefănuț o reia în poartă, stabilind scorul la pauză. După pauză gazdele preiau inițiativa la centrul terenului, dar ocaziile de gol întârzie să apară la ambele porți. Gazdele reușesc să obțină victoria și cele trei puncte în clasament prin golul marcat de Cornel Pop în minutul 89, când acesta trimite mingea în poartă la un corner executat de Ienciu.

Eciro Forest, antrenor Dumitru Simion: Curcă, Martău, Zăbală, Todică, V.Simion, Coșneag, Ștefănuț, Pop, Simionca, Leah, Å¢înca. Au  mai jucat N. Simion și Ienciu.

Atletico Monor, antrenor Cristi Å¢idor: Bruta, Todoran, Creța, Muscar, Hondradi, Mușină, C. Pop, Rogna, Simionca, A. Pop, Fodor. A mai jucat Moldovan.

Dumitru Simion, antrenor Telciu:”Am obținut o victorie importantă după un joc foarte greu cu o echipă bună din campionatul ligii a patra. Felicit băieții pentru efortul depus și pentru că au crezut în victorie până la finalul partidei”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 356 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *