Liga a 4-a: ACS Dumitra are gazon nou! Uite cum arată! Mâine îl inaugurează și promite să tragă la promovare!

În jur de 40.000 de euro din fonduri europene a costat noua suprafață de joc a celor din Dumitra. Un gazon impecabil, cu instalație automată de irigare, bănci de rezerve și porți noi.

Un teren ce implică destule costuri de întreținere, dar primăria se obligă să le suporte. Fără îngrășăminte și apă suficientă, iarba dispare, așa cum s-a întâmplat, de pildă la Livezile, acolo unde investiția a fost aproape compromisă. Și la Dumitra se văd deja câteva locuri uscate, arse, însă antrenorul Dumitru Simion spune că acestea vor dispărea.

”E un teren foarte bun pe care oamenii din Dumitra îl meritau. Avem o echipă tehnică și suprafața asta de joc ne avantajează. Avem acum toate motivele și condițiile să tragem la promovare”, mai spune Simion.

Deocamdată, doar suprafața de joc a fost refăcută, însă primarul spune că în anii următori va veni rândul spațiilor din jurul terenului. ”O să facem vestiare noi, ne gândim și la o altă tribună, o să vedeți ce bază sportivă frumoasă o să fie aici. Nouă ne pasă mult de sport. Pe lângă fotbal, mai avem karate și handbal de valoare în comună. O mare parte dintre copiii noștri fac mișcare în mod organizat”, zice primarul Gheorghe Bălăjan.

Duminică, de la ora 17.00, terenul va fi inaugurat cu ocazia primei etape din Liga a 4-a. ACS Dumitra va juca împotriva echipei din Lechința.

Iată celelalte meciuri, toate de la ora 17.00:

AF Gloria Bistrița – Progresul Tăure
Minerul Rodna – Spicul Salva
Hebe Sângeorz-Băi – Eciro Forest Telciu
Voința Livezile – Luceafărul Șieu
Heniu Leșu – Silvicultorul Maieru
Voința Cetate – Atletico Monor
Progresul Năsăud stă


 | 814 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *