Liga a 4-a: A venit circul! Primele două echipe și cel mai bun arbitru din județ s-au prostit în derby!

Gloria 2 și Silvicultorul Maieru au jucat astăzi cel mai prost derby de liga a 4-a din ultimii ani, derby încheiat cu scorul de  5-2.

Un meci acompaniat de un arbitraj la fel de prost, prestat de cel mai bun central din fotbalul bistrițean, Călin Sângeorzan. El a dat tonul la ”circ”, în minutul 20, când a văzut o minge atinsă cu mâna și s-a grăbit să acorde un penalty Gloriei 2, la o fază destul de confuză, la care mai corect era dacă lăsa avantaj. O. Bucur a marcat de la 11 metri și a egalat la 1, după ce Maieru deschisese scorul în minutul 10. Hazbei a prins atunci un șut de la 25 de metri lateral stânga și mingea a căzut în poartă peste Uilean.

La pauză s-a intrat cu 2-1, gol marcat simplu, cu latul, de Vălean. Dar și cu mulți nervi, oaspeții contestând, după penalty, orice decizie a centralului.

La începutul părții a doua,  Hazbei trece ușor pe lângă egalare și, din frustrare, câteva minute mai târziu, face al doilea fault de galben. Sângeorzan îl dă afară, iar 10 minute mai târziu acordă un al doilea penalty pentru gazde, iritându-i la maximum pe măiereni.

Colța marchează pentru 3-1, dar  pădurarilor nu le mai stă capul la fotbal, ci doar la răzbunare. Îl fugăresc și-l înjură pe Sângeorzan care cum apucă și nici nu le mai pasă că rămân în 9, după ce arbitrul îl elimină și pe Lazăr Boldiș pentru injurii. Cu doi oameni în plus, Sebi Rus face 4-1 pentru Gloria 2 iar Alex Boldiș 4-2, dintr-un penalty acordat mai mult de frica măierenilor decât a regulamentului. În prelungiri, Matiș pune latul pentru 5-2 și închide un meci urât, ca un bâlci prost, de țară.

Un circ inutil între două echipe care au arătat chef de orice în această după amiază, numai de fotbal nu. Pe de o parte, o echipă secundă a Gloriei care putea închide repede și fără scandal acest meci dacă pasa mai mult și arăta că e mai bine pregătită din toate punctele de vedere. Pe de alta, o  formație din Maieru mult prea irascibilă, pusă pe harță și durități încă din primul minut. Iar la mijloc, un arbitru care n-a simțit meciul și l-a scăpat din mână încă de la început. Un spectacol ratat, un gust amar pentru cei de pe margine.

Gloria 2: Uilean, Echim, Patca, Bolbos, Câmpean, Matiș, Vălean, O. Bucur, A. Cilean, S. Rus, Colța. Au mai intrat: Moț, Bălătici, Guț, Hasnăș

Maieru: Hoha, P. Hazbei, L. Boldiș, Bizău, Popârțac, Buta, A. Hazbei, Schuller, Munteanu, A. Boldiș, Varvari. A mai intrat Motofelea

Au arbitrat: Sângeorzan – Roșca, Ungur. Obs. Voica A.

sportulbistritean.ro

 | 233 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *