Liga a 3-a: Coroian relansează Gloria II și bate vedetele CFR-ului: 5-4

Gloria II, cu Cristian Coroian pe bancă, a câștigat primul meci din 19 august încoace. Și nu orice meci, ci unul împotriva echipei a doua a CFR-ului, înțesată de titulari de la prima garnitură.

 
Profitând de întreruperea campionatului, Jorge Costa, antrenorul ceferiștilor s-a folosit de etapa a 13 din Liga a treia, pentru a folosi câțiva jucători pe care îii are în vedere. Cu Hora, Bastos sau Celestino pe terenul de la Romuli, cu portughezul Costa la balconul primarului Monița și cu Minteuan pe bancă, CFR II părea că nu va avea probleme în fața unei echipe care nu mai bătuse pe nimeni din prima etapă.
 
Clujenii au deschis scorul în minutul 1, prin Pedro și bistrițenii se rugau deja să nu se facă de râs cu o ploaie de goluri în poarta lor. Însă Coroian a știut cum să-i așeze în teren și cum să-i conducă de pe margine așa încât Kovacs și Dobrea au făcut 2-1 până în minutul 13.
 
Treziți ca din pumni, ceferiștii au egalat la 2 prin Celestino, dar până la pauză au mai luat o directă, de data aceasta de la Fizeșan, care a făcut 3-2.
 
După pauză, Pedro a egalat din nou, dar Șomodi a dus iarăși Gloria în avantaj, 4-3 în minutul 63.
 
Finalul a fost incendiar, cu două goluri marcate în prelungiri. Mai întâi oaspeții au egalat prin Celestino, iar apoi, când nimeni nu se mai aștepta, Pădurariu a scăpat singur cu portarul și a marcat pentru 5-4. 
 
O victorie mare pentru Coroian, obținută chiar în fața unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Alin Minteuan. O victorie ce ridică moralul unor jucători parcă pedepsiți cu exilul de la Romuli.
 
"A fost un meci greu, împotriva unei echipe cu mulți jucători valoroși. Am reușit să câștigăm datorită jucătorilor noștri, care au participat cât au putut de bine, cu mult efort și determinare, la acest joc. Cred că astea sunt capacitățile lor și nu cele din meciurile de până acum", a declarat Coroian pentru sportulbistritean.ro.
 
Gloria II: Greab, Dobrea, Homei, Macarie, Archiudean, Kovacs, Fizeșan, Hazbei, Șomodi, Pădurariu, Apostolache. Au mai intrat: Pârvu, Șuvei, Roman, Peica.
 
sportulbistritean.ro
 | 169 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *