Liga a 2-a: încep mișcările de efectiv la Gloria! Au venit doi jucători împrumutați de la Mediaș!

Gloria Bistrița intră în linie dreapta cu pregătirile pentru reluarea campionatului Ligii a 2-a. Antrenorii Coroian, Negrean și Săsărman continuă antrenamentele pe stadionul Jean Pădureanu și încearcă să aleagă cea mai bună formulă de echipă. 6 jucători care au participat la perioada de pregătire de iarnă au fost trimiși la echipa a doua – Platon, Paravan (posibil transferat la echipa de liga a 3-a Sanatatea Cluj), Vălean, Peica, Hasnas și Mariș se pregătesc deja sub comanda lui Partiu și Cârstea, iar Săplăcan Iulian a fost împrumutat până în vara la echipa de liga a 3 a din Reghin.

Incepand de ieri, Gaspar si Susu s-au alaturat lotului Gloriei, venind sub forma de imprumut de la echipa de prima liga Gaz Metan Medias. Deși nu au făcut transferuri importante, antrenorii Gloriei rămân încrezători, obiectivul de promovare în prima liga rămânând același.

Gloria va susține un meci amical sâmbătă la Satu-Mare, din lotul de 29 de jucători care participă la antrenamentele primei echipe câțiva vor fi lăsați la Bistrița pentru un alt meci de pregătire,Gloria II cu Reghinul, tot sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Jean Pădureanu.

sportulbistritean.ro

 | 294 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *