Liga a 4-a: Telciu peste Bistrița! Eciro Forest – Academia 2-1

Liga a 4-a: Telciu peste Bistrița! Eciro Forest – Academia 2-1

Ultima etapă a turului de campionat al ligii a 4-a a programat la Telciu o partidă care s-a anunțat foarte echilibrată, ambele echipe arătându-și intenția de a încheia anul competițional cu o victorie.

Telcenii încep mai bine partida și pun stăpânire pe joc încă de la început. În minutul 16, Todică Nicolae deschide scorul la o fază frumos lucrată de către gazde, apărarea Bistriței fiind deja în vacanță.

După pauză, Gloria are orgoliu și forțează în minutul 60 reușind egalarea prin Runcan Gabriel cu un șut din interiorul careului, 1-1.

În minutul 65, telcenii parcă mai motivați și dorindu-și parcă mai mult Victoria, reușesc să înscrie încă o dată prin Hojda Ioan, la încă o greșeală a visătoarei apărări bistrițene.

Rezultatul final, 2-1 pentru Telciu, care-și respectă statutul de echipă redutabilă pe teren propriu.

De menționat este prestația foarte bună a brigăzii de arbitrii, formată din: Moldovan G, Covrig, Călina.

Academia nu și-a încheiat încă turul de campionat, joia viitoare fiind programată restanța de la Salva, meci care se va discuta din minutul 1.

 ACS Eciro Forest Telciu: Bodiu, Lesan, Suciu, Lean, Mureșan, Todică, Hojda, Balatici, Span, Simion, Szekely. Rezerve: Lăcătuș, Tinca, Forrai, Moldovan, Bulz.

Academia Gloria: Mureșan, Nut, Pop, Dodea, Pradan, Boierean, Runcan G, Unlu, Tocaciu, Constantin, Oltean. Rezerve: Senocico, Runcan D, Silasi, Danci, Pintea, Mihuț.

Bogdan Florea  

 | 1.283 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *