Liga 1: Trei bistrițeni, rezerve de lux la FC Botoșani ”“ FC Voluntari 0-1

FC Botoșani și FC Voluntari se bat să intre în play-off-ul Ligii 1. În etapa a 16-a, disputată în weekendul trecut, bucureștenii au câștigat în Moldova, 0-1.

Meciul a fost un bun prilej de reîntâlnire pentru doi buni prieteni din copilărie. Gabriel Deac și Alex Târnovan au crescut împreună la Bistrița, apoi s-au transferat amândoi la Școala de Fotbal Gheorghe Hagi. Acum câțiva ani, s-au despărțit, Târnovan ajungând la Steaua iar Deac la Voluntari.

Sâmbătă, la Botoșani, amândoi au fost rezerve. Gabi Deac prins jocuri bune la Voluntari, a și marcat, dar a avut un necaz în familie și a pierdut postul de titular. I-a murit bunicul din Tărpiu, acolo unde își petrecea toate vacanțele în copilărie. A ratat câteva antrenamente și a fost doar rezervă la Botoșani. A intrat pe final, în locul lui Cernat, dar meciul era deja jucat.

Alex Târnovan se simte și el destul de bine la Botoșani, acolo unde a ajuns după ce a mai trecut pe la Mediaș și pe la Cluj. Nu e pregătit foarte bine fizic și de aceea nu joacă titular.

Cei doi s-au revăzut înainte de meci și au schimbat câteva vorbe și după partidă, alături de al treilea bistrițean care a stat pe bancă la acest meci, portarul Călin Albuț, rezerva lui Iliev.

 | 565 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *