Lidl peste Baza Raoul? Vezi ce spune proprietarul terenului!

Primarul Ovidiu Crețu a confirmat astăzi interesul companiei germane Lidl de a deschide un al treilea magazin în Bistrița. Acesta ar urma să se construiască pe terenul actual al Bazei Raoul, proprietatea familiei Borșoș.

”Acel teren de sport va fi, din păcate, desființat. Cred eu că în acest an, pentru că au venit, au solicitat un certificat de urbanism de informare, urmează să se construiască un magazin Lidl acolo, pe tot terenul acela. Eu spun că e păcat, pentru că acele terenuri sunt foarte bune, calitatea suprafeței este foarte bună, dar banul vorbește dacă discutăm de afaceri. Probabil că proprietarul, cu banii pe care îi va lua pe terenuri o să construiască în altă parte alte terenuri de sport” a precizat primarul Ovidiu Crețu, citat de ziardebistrița.ro

Contatat de sportulbistritean.ro, Raoul Borșoș, administratorul bazei sportive în discuție, confirmă și el interesul germanilor pentru terenul său. Dar spune că negocierile sunt vechi de aproape 2 ani și că tranzacția, dacă se va realiza, va mai dura încă un an cel puțin.

”Suntem în discuții, e adevărat, dar noi am pus o condiție importantă: după ce va obține toate autorizațiile să ne mai lase un an la dispoziție, ca să putem muta baza în altă parte. Avem niște variante, mai la marginea orașului, iar din banii obținuți am putea face două terenuri la fel de bune. Însă, treaba asta va mai dura. Să nu credeți că se va întâmpla mâine. Și în orice caz, să fiți siguri că vom face altă bază în altă parte, fiindcă am muncit prea mult ca să aducem campionatele municipale la nivelul la care au ajuns”, ne-a declarat Roul Borșoș.

 | 8.524 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

8 Comments

 1. Raoul , faci cea mai mare greseala.. eu cred ca o sa pierzi multe echipe mutand locatia terenului…

  Post a Reply
  • Iti dai seama, are Bistrita vreo 5000 de km patrati:)))

 2. Corect ar fi sa ridici terenul si apoi Lidl. Am incredere ca Raul nu o sa ne lase fără teren.

  Post a Reply
 3. Si eu cred ca, daca terenul se va face la marginea orasului, o sa dispara si suporterii care vin pe jos la teren, nasoala treaba

  Post a Reply
 4. Ar mai fi o posibilitate si terenul de la gn2,parerea mea ca in momentul de față e mai bun ca la Raul

  Post a Reply
  • Cand va vad ca dati sfaturi pe banii altora :))) voi daca ati fi avut o oferta importanta de la un colos ca si LIDL credeti ca ati fi ales fericirea celor care participa la campionat in detrimentul implinirii financiare pe plan personal ?!

 5. Eu zic sa faci două terenuri pe acoperișul magazinului Lidl, ca este loc 😅

  Post a Reply
  • 😅

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *