Liderul fără adversar

Voința Livezile a câștigat fără drept de apel în fața Maierului, scor 5-1, într-o partidă pe care a dominat-o de la un capăt la altul. Meciul a părut unul fără miză, o simplă formalitate pentru liderul Ligii a IV-a la fotbal

Filmul meciului.
Livezenii deschid scorul încă din minutul 2 al meciului. Iacob își încearcă norocul de la 17 metri și trimite o ghiulea, în vinclul porții lui Hoza (1-0). Oaspeții dau replica imediat și încearcă egalarea. Flore este faultat în careul gazdelor, arbitrul dictează penalty, lovitura de pedeapsă executată de Iacob Varvari fiind însă scoasă de lângă bară de portarul Voivod. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, Livezile majorează avantajul în minutul 16, după ce mingea trimisă în bară de Sighiartău ajunge la Bucur, care înscrie cu poarta liberă. Marc avea să înscrie pentru 3-0 în minutul 30, după o centrare a lui Tomoioagă. Cu două minute înainte de pauză, același Bucur încheie practic meciul, după o pasă a lui Sighiartău (4-0). Constantin Sava schimbă în partea secundă și-i introduce în teren pe Cornel Pop și pe Sebastian Rus. Ultimul majorează scorul la 5-0, în minutul 67, după o bâlbâială a apărării măierenilor. Livezile schimbă și portarul, introducându-l pe Szabo. Măierenii înscriu golul de onoare în minutul 72, când Flore trimite o ghiulea de la 18 metri, sub bară și stabilește scorul final, Voința Livezile – Silvicultorul Maieru 5-1.

Arbitraj.
Marius Poienar a arbitrat bine un meci în care nici nu a avut faze grele. A acordat corect un penalty clar pentru oaspeți în minutul 12. Deși a fost contestat vehement de oaspeți când i-a acordat un galben lui Boldiș, centralul a procedat corect, jucătorul din Maieru primind avertismentul după un fault clar, din spate, fault de galben.

Atmosferă.
Meciul s-a disputat pe o vreme destul de frumoasă și însorită pentru luna octombrie. Au fost prezenți aproximativ 50 de spectatori la meci. Nu a lipsit nici primarul din
Livezile, Olimpiu Neamț.

Jucătorul meciului.
Portarul gazdelor, Voivod a apărat un penalty la scorul de 1-0 pentru echipa sa, într-un moment decisiv, ducându-și coechipierii spre victorie. A avut o evoluție foarte bună și sigură, dovadă fiind faptul că timp de 70 de minute, cât a jucat, n-a încasat nici un gol. Cu siguranță o mare parte din rezultatele liderului Ligii a IV-a se datorează și portarului Voievod.

 | 324 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On