Liceele bistrițene se întrec la street-dance

A treia ediție a Cupei Liceelor la street-dance va avea loc în data de 12 februarie, în Sala Polivalentă din Bistrița, cu începere de la ora 17.00. Șase licee din Bistrița-Năsăud s-au înscris până acuma la Cupa Liceelor la street-dance.  Trupele de street-dance de la Andrei Mureșanu, Liviu Rebreanu, Liceul cu Program Sportiv, Infoel din Bistrița dar și trupele de la Grupul Școlar Agricol din Beclean și de la Liviu Rebreanu din Maier se bat pentru cele trei locuri care duc la marea finală de la București dar și pentru premiile oferite de organizatorii de la nivel local, un weekend la Poiana Zânelor, un weekend la bazinul de înot de la Schreiner și o ședință de hair-stiling oferită de Dany`s Studio.

 

“Cupa se bucură de o mare popularitate în rândul liceenilor, antrenându-i într-o activitate extrașcolară benefică dezvoltării lor, atât pe plan fizic, cât și pe plan mental. Peste 10 evenimente propuse, 18 județe reprezentate, peste 60 de trupe înscrise și premii în valoare de 10.000 de dolari la finala naționala: aceasta este rețeta de succes a Cupei Liceelor la StreetDance 2011!” spune Dora Incert de la In Action Bistrița.

 

Etapa din Bistrița a Cupei Liceelor la Street Dance 2011 este organizata de Clubul On Action – Bistrița și OneBeat Dance Studio – București, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița – Năsăud. Anul trecut, etapa județeană a fost câștigată de Liceul Agricol din Beclean.

 

Augustin Danci

 

 

 | 117 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *