Lechințanii s-au întrecut la fotbal

Sâmbătă, 20 septembrie, sala de sport din localitate a găzduit Cupa Lechinței la fotbal, competiție organizată de primarul Romeo Florean, la prima ediție a Zilelor Lechinței.

  Programată inițial să se desfășoare afară, pe teren mare, competiția a fost mutată în sală, din cauza vremii nefavorabile de afară. Au participat șase echipe, ale satelor aparținătoare comunei Lechința. Este vorba de Lechința I, Lechința II, Vermeș, Chiraleș, Sângeorzu-Nou și Țigău.
Echipele s-au împărțit în două grupe de câte trei, urmând semifinalele și finalele. Câștigătoarea turneului a fost echipa Lechinței II, locul al doilea fiind ocupat de Lechința I și locul III de Sângeorzu-Nou. De asemenea, s-a mai acordat titlul de cel mai tehnic jucător lui Doru Vâncă de la Sângeorzu-Nou și titlul de cel mai bun portar lui Alexandru Voievod de la Chiraleș. Golgeterul Turneului a fost Vladimir Bugnar de la Lechința II, cu 9 goluri marcate. ”A fost un turneu pe care am vrut să-l organizez afară, dar din cauza vremii am hotărât să-l facem în sală. A fost un turneu foarte reușit și vreau să-l permanentizăm”, a declarat primarul Romeo Florean.

 | 221 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On