Lechința scăpă printre degete o victorie mare la Năsăud! Final de povestit la priteni! Vezi ultimul gol!

Derby-ul etapei a 14-a din Liga a 4-a s-a jucat la Năsăud, între Progresul și Viitorul Lechința. Partida s-a încheiat la egalitate, 3-3, după ce oaspeții aveau 2-3 în minutul 88, dar  au fost egalați în prelungiri.

După o primă repriză echilibrată, marcată doar de golul sec, din careul mic, reușit de Năstase în minutul 5, a urmat o repriză secundă de toată frumusețea. Negrea a egalat în minutul 50 cu șpițul din apropiere, dar Ceuca și-a dus din nou echipa în avantaj după numai 5 minute.

Lechința a egalat din nou, 2-2, cu un șut sănătos prins de Coste de la marginea careului și a scăpat fără gol primit după două ocazii clare ratate de Năstase și Nedelea.

Oaspeții, conduși excelent din teren de Ghiță Negrea, nu au știut să profite de improvizațiile din poarta adversă, după ce s-a accidentat portarul gazdelor Sfintean și în poartă  a intrat antrenorul Gheorghiță. Ba mai mult, n-au prea șutat la poartă nici după ce între buturile gazdelor a intrat un alt jucător de câmp, Gheorghiță fiind eliminat la un henț în afara careului.

Totuși, Lechința marcheză pentru 2-3 cu două minute înainte de final, la o lovitură liberă executată de Negrea și la insistențele lui Boaru, acuzat de gazde că s-ar fi aflat în ofsaid. Golul nu le-a adus însă 3 puncte, pentru că Nedelea a prins o foarfecă de zile mari și a marcat golul de 3-3 în prelungiri. Un final extrem de spectaculos, ce a adus în cele din urmă o remiză echitabilă.

Progresul: Sfintean, Ceuca, Poenar, M. Pop, A Vilinscki, Năstase, Dănilă, Hădărău, Scridon, Prodan, Vasilichi. Au mai intrat: Gheorghiță, Nedelea

Viitorul: B. Negrea, Ploscar, Marica, Călin Pop, Andrieș, Negrea, Tomoioagă, Conon, Coste, Boaru, Huciu. A mai intrat Mărghidan.

Au arbitrat: C. Sângeorzan, M. Lazăr, Vasile Avram. 

 | 255 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *