Lechința pierde cu 3-0: Sec de Romuli!

Romuli a câștigat categoric partida cu Lechința, scor 3-0, după un meci în care echipa lui Danciu n-a jucat nimic. Jucătorii lui Horațiu Horoba au fost “șoimi” adevărați în fața vedetelor de la Lechința și s-au impus la scor de neprezentare.

 

Cu vântul de partea lor, lechințenii nu se simt deloc ca acasă pe terenul de la Beclean, în fața unor adversari care stau foarte bine în teren. Prima jumătate de oră a adus un joc încâlcit la mijlocul terenului, cu un plus de posesie pentru Lechința, dar fără prea multe emoții pentru Cămărășan. Puținii spectator de la Beclean se dezmorțesc abia în minutul 39, când Coste scapă singur, la o greșeală a lui Cornel Pop, pătrunde în careu și îl execută pe Gălățan cu un șut pe jos (0-1). Răbufnirea de orgoliu vine imediat din bocancul lui Ștețco, dar șutul acestuia este scos de Cămărășan de sub bară și Romuli intră la cabine cu avantaj minim.

 

Spiritele se precipită imediat după pauză. În minutul 48, Hipi ia al doilea galben pentru un fault asupra lui Apostolache și este eliminat. Numai trei minute durează avantajul numeric al celor din Lechința, Apostolache fiind și el eliminat, după ce a văzut al doilea galben pentru joc periculos în careul advers. Danciu încearcă să schimbe ceva, cu Curtușan și Avădanei, dar vinul de Lechința era deja acrit și finalul avea să fie de coșmar pentru echipa sa. În minutul 75, Coste reușește dubla, înscriind cu capul pentru 2-0, după o centrare de pe dreapta. Apoi, Cira scapă singur cu portarul, dar trimite pe lângă. Avea să fie însă 3-0 în minutul 84, când Fodor se distrează cu Cornel Pop, îi pasează lui Șuvei, care îl învinge lejer pe nefericitul Gălățan.

 

Scor final, Lechința-Romuli 3-0, după un meci în care “șoimii” au ciugulit strugurii acri de Lechința iar primarul Monița s-a răzbunat pe prietenul său Florin Danciu.

 

Viitorul Lechința: Gălățan; Călin Pop, Grad, Dodea, Cornel Pop, Simionca, Gotea, Ștețco, Măgerușan, Apostolache, Horga. Au mai jucat: Curtușan, Avădanei, Jurcă, Å¢ărmure

 

Șoimii Romuli: Cămărășan; Ploscar, Hipi, Astalâș, Andrieș, Cira, Mușină, Șuvei, Băbuțan, Coste, Fodor. A mai jucat: Budușan

 

Arbitri: Sângeorzan; Ungur, Roșca. Observator: V. Ciocan

 

Augustin Danci


 | 150 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *