Lechința n-a murit! Doar un pic s-a odihnit! Cu Negrea pe teren, Viitorul a dat 4 Năsăudului!

 

Prima etapă a sezonului de primăvară al ligii a patra a programat la Lechința, derby-ul dintre Viitorul, locul patru înaintea disputării etapei și Progresul Năsăud, locul cinci în clasament.

Deși năsăudenii, care au câștigat tot în jocurile amicale, cu trei achiziții bune făcute: Petrean de la Dej, Chifa și Horga luați pe ultima sută de metri chiar de la Lechința, iar gazdele, fără  antrenor pe bancă, părăsite de câțiva jucători în această pauză competițională, s-au întâlnit prima dată în acest an  doar în ziua jocului, pe teren s-a demonstrat încă odată că socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg.

Oaspeții încep mai bine jocul și Horga ratează în situație de singur cu portarul pentru ca în minutul opt Negrea să deschidă scorul pentru gazde la o greșeală a defensivei năsăudene. În continuare se joacă un fotbal bun, de calitate, oaspeții forțează egalarea dar  nu reușesc să-l învingă pe Cioncan aflat în zi mare. Până la pauză gazdele își măresc avantajul prin golul marcat de Șuvei în minutul 36. După pauză oaspeții riscă foarte mult pe cartea atacului pentru a marca, dar de fiecare dată Cioncan este la post, cei care aveau să înscrie fiind tot gazdele prin Boaru în minutul 58. La 3-0 era clar pentru toată lumea cine va câștiga jocul, al patrulea gol reușit de Hipi, pentru gazde în minutul 73, a venit firesc parcă pentru a păstra simetria între cele două reprize.

Viitorul Lechința: Cioncan, Hipi, Ștefoi, Călin Pop, Cristi Pop, Boaru, Șuvei, Bodolan, Negrea, Tomoioagă, Costea. Au mai jucat: Huciu, Mărghidan, Dragoș.

Progresul Năsăud, antrenor Dănuț Dosan: Farcaș, Celsie, Oltean, Oroian, Prodan, Vasilichi, Burduhos, Dănilă, Petrean, Dorga, A. Chifa . Au mai intrat: Matei, I. Chifa, Sfințean.

Alin Filipaș, conducător Lechința:”Å¢in să le mulțumesc tuturor băieților pentru ambiția și dăruirea de care au dat dovadă în această partidă. Am făcut un joc foarte bun și am obținut o victorie meritată. Sper ca și duminică la Cetate băieții să se dăruiască la fel , să facem un joc la fel de bun pentru a obține o nouă victorie”.

Dănuț Dosan, antrenor Năsăud:”Am început bine jocul, dar am luat repede gol pe o greșeală în lanț a jucătorilor mei. Am revenit din nou în joc dar pe finalul primei reprize am mai luat un gol. După pauză am riscat totul, dar am luat și golul trei și atunci s-a terminat totul. Scorul este mare față de realitatea din teren dar gazdele au avut în acest joc un portar de nota zece”.

 Leon Buhai / sportulbisrtritean.ro

 | 165 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *