Lansare Noua Å KODA Octavia pe piața din Transilvania! Noua Å KODA Octavia a ajuns în showroom-urile Compexit

 

ŠKODA Octavia este sufletul mărcii ŠKODA. Modelul incorporează cele mai bune caracteristici ale constructorului ceh: mult spațiu, calitate, precizia execuției, elemente moderne, tehnologie avansată, design atemporal, funcționalitate ridicată și cel mai bun raport preț/calitate.

“Noua Octavia este un automobil extraordinar prin spațiul oferit, pachetul de dotări standard de siguranțărespectiv echipamentele de confort și tehnologia de ultima generație – toate acestea îmbrăcate într-o caroserie cu linii precise și elegante.Prețul de pornire combinat cu dotările incluse ne fac săfim încrezători căși aceastăa treia generație va continua povestea de succes a ŠKODEI Octavia. Este mașina ideală  atât pentru o companie cât și pentru familie. Ambele categorii de clienti vor descoperi un automobil Octavia modern cu toate atuurile sale. Este ceea ce avem noi mai de preț, Octavia fiind cel mai bine vândut model de import in ultimii 2 ani, din România.”,declară Adrian Tudor,  director vanzari Compexit.

Nicio altă mașină din segmentul compact nu oferă o lungime mai mare a interiorului (1.782 mm) sau mai mult spațiu pentru genunchi (73 mm), respectiv mai mult spațiu pentru cap pe locurile din spate (980 mm). De asemenea, la 590 de litri, volumul portbagajului este cel mai bun din clasă.

Noua ŠKODA Octavia nu este doar spațioasă și funcțională, ci arată și bine. O ŠKODA Octavia nu a fost niciodată atât de dinamică și, în același timp, atât de elegantă și atemporală, nu a fost atât de distinctă și rafinată, precum cea de-a treia generație a acestui bestseller. Noua Octavia a câștigat Trofeul „AutoDesign Awards 2013”.

O multime de sisteme de siguranțăde ultimă oră s-au dezvoltat pentru noua Octavia, inclusiv Front Assistant/funcția de frânare de urgență, Lane Assistant, care menține Octavia pe traiectoria aleasă, sistemul de frânare automată Multicollision-Braking/acționarea automată a frânelor în cazul unui accident, Crew Protect Assistant/pregătirea autovehiculului în eventualitatea unui accident sau Driver Activity Assistant/detectarea nivelului de oboseală a șoferului. Aceste sisteme ajută la evitarea accidentelor sau la diminuarea consecințelor acestora pentru ocupanții autovehiculului și pentru ceilalți participanți la trafic.

În materie de siguranță pasivă, cele nouă airbag-uriși centurile de siguranță în trei puncte protejează ocupanții autovehiculului. Airbag-ul pentru genunchi și airbag-urile laterale spate sunt disponibile pentru prima dată la ŠKODA Octavia.

Versiunea GreenLinea noii ŠKODA Octavia (1.6 TDI/81 kW) are emisii de CO2 de numai 89 g/kmși consumă doar 3,4 litri de motorină pentru 100 de km parcurși. În total, sunt oferite patru propulsoare pe benzină, toate dispunând de tehnologie TSI de ultimă oră și patru TDI-uri moderne, cu common-rail. O versiune de propulsor alimentat cu gaze naturale este planificată pentru mai târziu. Cu excepția propulsoarelor de intrare în gamă, atât pe benzină, cât și diesel, toate motoarele sunt disponibile acum într-o versiune Green tec cu sistem start-stop și funcție de recuperare a energiei. Gama se extinde până la versiunea de vârf, 1.8 TSI de 132 kW. Sunt disponibile transmisii moderne, manuale și automate DSG, cu versiuni cu tracțiune integrală aflate în pregătire. Varianta sportivă ŠKODA Octavia RS este, de asemenea, în pregătire.

Disponibil pentru prima dată la un automobil ŠKODA este Adaptive Cruise Assistant, care menține în mod automat o distanță prestabilită față de mașina din față. Noul Intelligent Light Assistantva comuta în mod automat la luminile de drum și înapoi la cele de întâlnire, crescând astfel confortul și siguranța în trafic. Sistemul Automatic Parking Assistantface ca modelul Octavia să intre și să iasă mai ușor din locurile de parcare. De asemenea, disponibilă în premieră într-un automobil ŠKODA va fi în viitor și funcția de recunoaștere a semnelor de circulație, ca parte integrantă a pachetului „Traveller Assistant”. Funcția de selecție a modului de condus permite șoferilor să selecteze anumite caracteristici de conducere a autovehiculului prin apăsarea unui buton. O altă premieră o reprezintă trapa panoramică cu funcții de glisare și rabatare: un plafon panoramic transparent, care ridică nivelul de confort și starea de bine la bordul modelului Octavia. Noua Octavia este, de asemenea, disponibilă cu KESSY(Keyless-Entry-Start-and-Exit-System), sistemul automat de acționare a închiderii și de pornire a motorului.

Noua ŠKODAOctavia este disponibilă pentru drive test la showroom-urile Compexit din Cluj Napoca-Calea Turzii 223 și Bistrița-Cartier Viișoara 264 iar preturile pornesc de la 11.497 euro+TVA.

Mai multe detalii despre noul model gasiti pe www.compexit.ro.

 

Compexit Trading

·         Compexit Trading a fost înființată în 1992 sub numele de Compexit Cars și până în 1996 a funcționat cã dealer local al autoturismelelor ŠKODA.

·         Datorită rezultatelor excelente din această perioadă,în luna aprilie 1996 ŠKODA a numit importator temporar pe Compexit Cars, care își  modifică numele în Compexit Trading iar din decembrie 1996 devine unic importator pentru România.În acestă perioadă, Škoda a ajuns a doua marcă pe piața românească din punct de vedere al numărului de mașini vândute.

·         În mai 1998, importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de către Porsche România iar Compexit Trading a rămas unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.

·         Compexit Trading a deschis reprezentanța din Bistrița (cu sediul pe Str. Mihai Eminescu nr 3)  la finele anului  2003  și a susținut, pana în octombrie 2007, activitatea de comercializare de autovehicule noi

·         Experiența acumulată a dus la obținerea mai multor distincții: “Cel mai bun management  în 2004” și a  două titluri consecutive de “ Cel mai bun service ŠKODAdin România” pentru anul 2005, respectiv 2006.

·         Din februarie 2007, Compexit Service devine service multimarcă, partener ŠKODA-SEAT

·         CompexitTrading, dealerul ŠKODApentru Bistrița, a finalizat in octombrie 2007 lucrările la noul ansamblu showroom-service situat în cartier Viișoara nr 264,  investiție de peste 1.000.000 Euro

·         Compexit Trading a obtinut premiul “Best dealer ŠKODAîn  Romania” acordat de catre producatorul ceh în  anul 2010

·         Cifra de afaceri Compexit Trading a fost de 9,96 mil euro în  2011

·         Rețeaua ŠKODAcuprinde 33 de dealeri răspândiți în toate regiunile țării

 | 840 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *