La mulți ani, Moldo-gol! Vio a împlinit 41 de ani! Ați vrea să se implice la Gloria?

Viorel Moldovan și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. A împlinit 41 de ani, peste 30 dintre ei dedicându-i fotbalului. A jucat la toate grupele de copii și juniori ale Gloriei iar în 1990, la 18 ani, a debutat în Divizia A, după ce a pus umărul la promovarea echipei bistrițene.

A luat Cupa Romaniei (2006) cu rapid, titlul de campion al Elveției (1998) cu Grasshoppers Zurich, a fost campion al Franței (2001) cu FC Nantes. Pentru selectionata României a adunat 70 de prezențe, marcand 25 de goluri. A evoluat la patru competiții majore, Campionatele Mondiale din 1994 și 1998, precum și Campionatele Europene din 1996 si 2000.

A fost primul care a criticat ferm organizarea din ultimii ani a clubului bistrițean. "Trebuie dat cu DDT prin club și reorganizat totul din temelii", anticipa Viorel Moldovan acum 8 ani și avea mare deptate.

Personalitate marcantă a fotbalului românesc, Moldo-gol nu uită niciodată de unde a plecat și lasă mereu să se înțeleagă că s-ar întoarce oricând acasă, într-o funcție de conducere la Gloria.

În numele suporterilor bistrițeni, îi urăm "la mulți ani" și îl așteptăm să se implice în revitalizarea fotbalului bistrițean!

 | 177 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *